alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

jakker

 
[1327]
Terrex 2-Layer Non-Insulated Snow anorak
X-City Running Soft Shell jakke
Own the Run jakke
Faux Leather jakke
Faux Leather Trenchcoat
Essentials Linear hættetrøje
Studio Lounge Fleece-træningstop
TERREX XPLORIC RAIN.RDY CITY JAKKE
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece jakke
Adicolor jakke
Frostguard Recycled Content Full-Zip Padded jakke
Varilite Hooded dunjakke
Varilite dunjakke
Adicolor Classics Trefoil Teddy Fleece jakke
adidas by Stella McCartney Fleece Jacquard Winter jakke
Fleece SST træningsjakke
Reclaim Sherpa-jakke
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
Big Baffle dunfrakke
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
Big Baffle dunfrakke
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Beckenbauer træningsjakke
Hooded Premium Long Slim jakke
Big Baffle dunfrakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Japan Tiro 22 Travel jakke
Adicolor SST træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsoverdel
adidas by Stella McCartney Mid-Length Padded Winter jakke
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
adidas by Stella McCartney Long parka
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Adicolor Neuclassics træningsjakke
Primeblue SST træningsjakke
Primegreen Essentials Warm-Up 3-Stripes træningsjakke
Adicolor Classics Plush træningsjakke
Essentials Insulated Hooded jakke
Tricot SST træningsjakke
Tiro lang dunfrakke

Hos adidas jakker finder du overtøj til alle årstider

Det gør ikke noget, hvis du har glemt at tjekke vejrudsigten. Så længe du blot har styr på alsidigheden i din garderobe. adidas sørger for, at du har overtøj nok til alle årstider. Du skal nemlig kunne føle dig godt tilpas, uanset årstid og vejrtype. En sporty profil, hvor komfort, funktionalitet og mode er i højsædet. Det får du i udvalget med jakker. Her får du beskyttende ydre lag, som gør det muligt at være aktiv udenfor alle årets måneder. Ikke i den samme jakke hele året rundt, men takket være designs til hver en vejrtype. RAIN.RDY er en stor del af jakkernes teknologiske egenskaber. Derfor kan du trodse byger og blæst uden at blive våd. Sømforsegling og innovative materialer holder vand ude samtidig med, at åndbart stof lader fugt slippe ud.

Intet vejr kan slå dig ud

De mange typer af jakker sørger for, at du ikke skal tøve, inden du går hjemmefra. Du får lutter sikre designs, så du ved, hvad du skal iklæde dig til en byge, solskin, blæst eller kulde. Løbeture i regn eller sol kan være lige sjove. Det er blot med at have det rette overtøj tilgængeligt. Overtøjet holder dig i ly for elementerne, så du kan være på farten uden at blive generet af vejrguderne. Regnjakker og vinterjakker er musthaves i det danske klima. Det er vejrspecifikke designs med fokus på maksimal beskyttelse. Veste, fleecejakker og sportsjakker kommer man også rigtig langt med. Og husk, at du altid kan kombinere dig ud af tingene. Skab looks i flere lag og supplér om nødvendigt forskellige teknologier med hinanden. Uanset hvad du har brug for, er din jakke den ultimative beskyttelse. Hos adidas ovenikøbet i en sammensmeltning af atletiske snit, komfort samt farver for enhver. Hvad mere kan du ønske dig? Ud over, at vejret bare kan vise sig fra alle sider – og du er klar og helgarderet!