alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

jakker

 
[1324]
TERREX 2 LAYER RAIN.RDY SNOW ANORAK
Own the Run Hooded Running windbreaker
Own the Run jakke
Faux Leather jakke
Faux Leather Trenchcoat
Essentials Linear hættetrøje
Studio Lounge Fleece-træningstop
Terrex Everyhike Half-Zip Fleece jakke
Multi Primegreen Wind Fleece jakke
Varilite dunjakke
Provisional Full-Zip jakke
Frostguard Recycled Content Full-Zip Padded jakke
Condivo 22 regnjakke
Adicolor Classics Trefoil Teddy Fleece jakke
Fleece SST træningsjakke
Reclaim Sherpa-jakke
Manchester United Lifestyler Fleece jakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
Hooded Premium Long Slim jakke
Big Baffle dunfrakke
Big Baffle dunfrakke
Adicolor SST træningsjakke
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue Plus Size træningsoverdel
Beckenbauer træningsjakke
Down Regen 3/4 Puffer jakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Adicolor træningsjakke
Primeblue SST træningsjakke
3-Stripes Long Down parka
Padded Winter jakke
Utilitas Hooded parka
Primegreen Essentials Warm-Up 3-Stripes træningsjakke
Primeblue SST Plus Size træningsjakke
adidas by Stella McCartney Mid-Length Padded Winter jakke
Disney Toy Story træningsjakke
Adicolor jakke
Hooded Premium Long Slim jakke

Hos adidas jakker finder du overtøj til alle årstider

Det gør ikke noget, hvis du har glemt at tjekke vejrudsigten. Så længe du blot har styr på alsidigheden i din garderobe. adidas sørger for, at du har overtøj nok til alle årstider. Du skal nemlig kunne føle dig godt tilpas, uanset årstid og vejrtype. En sporty profil, hvor komfort, funktionalitet og mode er i højsædet. Det får du i udvalget med jakker. Her får du beskyttende ydre lag, som gør det muligt at være aktiv udenfor alle årets måneder. Ikke i den samme jakke hele året rundt, men takket være designs til hver en vejrtype. RAIN.RDY er en stor del af jakkernes teknologiske egenskaber. Derfor kan du trodse byger og blæst uden at blive våd. Sømforsegling og innovative materialer holder vand ude samtidig med, at åndbart stof lader fugt slippe ud.

Intet vejr kan slå dig ud

De mange typer af jakker sørger for, at du ikke skal tøve, inden du går hjemmefra. Du får lutter sikre designs, så du ved, hvad du skal iklæde dig til en byge, solskin, blæst eller kulde. Løbeture i regn eller sol kan være lige sjove. Det er blot med at have det rette overtøj tilgængeligt. Overtøjet holder dig i ly for elementerne, så du kan være på farten uden at blive generet af vejrguderne. Regnjakker og vinterjakker er musthaves i det danske klima. Det er vejrspecifikke designs med fokus på maksimal beskyttelse. Veste, fleecejakker og sportsjakker kommer man også rigtig langt med. Og husk, at du altid kan kombinere dig ud af tingene. Skab looks i flere lag og supplér om nødvendigt forskellige teknologier med hinanden. Uanset hvad du har brug for, er din jakke den ultimative beskyttelse. Hos adidas ovenikøbet i en sammensmeltning af atletiske snit, komfort samt farver for enhver. Hvad mere kan du ønske dig? Ud over, at vejret bare kan vise sig fra alle sider – og du er klar og helgarderet!