alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

jakker

 
[705]

Hos adidas jakker finder du overtøj til alle årstider

Det gør ikke noget, hvis du har glemt at tjekke vejrudsigten. Så længe du blot har styr på alsidigheden i din garderobe. adidas sørger for, at du har overtøj nok til alle årstider. Du skal nemlig kunne føle dig godt tilpas, uanset årstid og vejrtype. En sporty profil, hvor komfort, funktionalitet og mode er i højsædet. Det får du i udvalget med jakker. Her får du beskyttende ydre lag, som gør det muligt at være aktiv udenfor alle årets måneder. Ikke i den samme jakke hele året rundt, men takket være designs til hver en vejrtype. RAIN.RDY er en stor del af jakkernes teknologiske egenskaber. Derfor kan du trodse byger og blæst uden at blive våd. Sømforsegling og innovative materialer holder vand ude samtidig med, at åndbart stof lader fugt slippe ud.

Intet vejr kan slå dig ud

De mange typer af jakker sørger for, at du ikke skal tøve, inden du går hjemmefra. Du får lutter sikre designs, så du ved, hvad du skal iklæde dig til en byge, solskin, blæst eller kulde. Løbeture i regn eller sol kan være lige sjove. Det er blot med at have det rette overtøj tilgængeligt. Overtøjet holder dig i ly for elementerne, så du kan være på farten uden at blive generet af vejrguderne. Regnjakker og vinterjakker er musthaves i det danske klima. Det er vejrspecifikke designs med fokus på maksimal beskyttelse. Veste, fleecejakker og sportsjakker kommer man også rigtig langt med. Og husk, at du altid kan kombinere dig ud af tingene. Skab looks i flere lag og supplér om nødvendigt forskellige teknologier med hinanden. Uanset hvad du har brug for, er din jakke den ultimative beskyttelse. Hos adidas ovenikøbet i en sammensmeltning af atletiske snit, komfort samt farver for enhver. Hvad mere kan du ønske dig? Ud over, at vejret bare kan vise sig fra alle sider – og du er klar og helgarderet!