Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis levering på ordrer over DKK 500
30 dages gratis returnering og bytte

Jakker

(684 Produkter)
1 / 15
Side:af 15

ADIDAS HAR DIN RYG: JAKKER TIL ALLE ÅRSTIDER

Vores store jakkekollektion omfatter moderigtige og funktionelle jakker til alle årstider og formål – fra lette sommerjakker og vindtætte løbejakker til vandafvisende overgangsjakker og varme dunjakker. Se vores store udvalg, og find din helt perfekte jakke, uanset om du er på jagt efter en varm adidas vinterjakke eller casual windbreaker.
Vinterjakker
På jagt efter en seriøs vinterjakke, der virkelig formår at give kulde og blæst den kolde skulder i vinterhalvåret? Så prøv vores enkle og ensfarvede Varilite Hooded Down Jacket med varmt og lækkert dunfyld. Dunene holder dig varm og tilpas selv på kolde dage og gør samtidig jakken utrolig let, mens det sømløse design øger jakkens vand- og vindafvisende egenskaber. Bare fordi det er vinter behøver du ikke at skrue ned for farverne og gå i et med de grå og triste omgivelser. Hold fast i sommerens populære athleisure-look med vores 90’er-inspirerede og farvestrålende dunjakker, der ligner autentiske joggingsæt, men har helt andre varmetekniske egenskaber. Topmoderne klimateknologi får du også med vores superlette og avancerede Climaheat jakke, der både holder stand mod kulden og kan pakkes så meget sammen, at den passer i lommen! Se flere vinterjakker fra adidas online.
Trackjakker
Går du efter en jakke, der har lige så meget fart på farverne og udtrykket som din egen personlighed? Så er adidas Originals HU HOLI kollektionen fra Pharrell Williams noget nær perfekt. Den iøjnefaldende trackjakke fås i to stærke farver med rygprint inspireret af den hinduistiske forårsfestival Holi. Skal det være mere klassisk? Så vælg vores ikoniske SST Track Jacket, der hylder fortidens stolte sportstraditioner i et opdateret design.

Uanset hvilken adidas jakke du vælger, får du et stærkt visuelt udtryk i kombination med overlegne materialetekniske egenskaber.

Opdage Mere: