alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Udsalg af jakker til børn

 
[50]
Drenge / Piger
Pris
139 kr. - 720 kr.
139720
1 / 2
Side:af 2

Udsalg af jakker til børn – til unge creators med vokseværk

Pak familiens mindste ind i jakker fra adidas, så vejret ikke holder dem tilbage. Når børn leger, har de brug for fleksible materialer skabt til bevægelse. Når de slapper af, skal de kunne smyge sig ind i blød fleece. I vores brede udsalg af jakker til børn får du mere komfort for pengene. De lette jakker har god isolation, så de kan lege ude længere. Vandafvisende overlag holder regnen ude, og de smarte designdetaljer giver ekstra plads til leg og bevægelse. Fra legepladsen til fodboldbanen; giv dit barn de bedste forudsætninger for at kunne møde dagen med nysgerrighed, fri bevægelighed og fantasi.

Kæmpe outlet af jakker til børn, som ikke sidder stille

Vi kender det alle sammen, glæden ved at have været ude dagen lang og komme hjem i varmen med røde kinder og nye historier at fortælle. I vores outlet af jakker til børn er der ikke langt til nye eventyr for familiens mindste. De ekstra lune dunjakker med vandafvisende detaljer gør dagen længere. Fra morgen til aften, verden er åben. Når der er fart over feltet, er sekunder afgørende. Til de små med fart over feltet har vi skabt fede parkas i spændende farvekombinationer, som er lige til at trække over hovedet. Så skal der ikke bruges tid på knapper og velcro. Fantasifulde detaljer, der er inspireret af børns farvestrålende fantasi, gør det nemt at mikse og matche, så dit barn frit kan udtrykke deres personlige stil.

Giv dit barn et ekstra forspring

adidas har rødder i sportens verden. Alle vores nyeste teknologier findes selvfølgelig også i vores kollektioner til de mindste. De ikoniske track-jakker er et must i enhver aktiv garderobe, både til de små og de store. Gå på opdagelse i klassiske designs og moderne teknologier i det store udsalg af jakker til børn.