alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå · Fodbold · Sko

 
[27]

Et perfekt match med blå adidas fodboldstøvler

adidas har gennem mange år været involveret i fodbold og denne erfaring har naturligvis ført til, at man ikke blot har udviklet en bred udvalg af produkter, men også at man hele tiden har været på forkant med udviklingen af nye og bedre produkter, som passer de konstant stigende krav inden for fodbolden. Det handler naturligvis ikke bare om at være et smart og velkendt mærke, men om at være med helt fremme når det gælder udvikling og brug af nye teknologier og materialer, og alt dette kan du her komme til at nyde godt af. Tension Tape giver dig mulighed for den perfekte pasform, mens Torsion System er teknologien, som støtter ved hurtige og hyppige retningsskift, så du kan udmanøvrere modstanderen bedre. Syninger og overdele er også skabt for at give bedst mulige komfort samtidigt med at de sikrer dine fødder og støtter dem bedst muligt. Med blå adidas fodboldstøvler vil du se godt ud og føle dig godt tilpas på én og samme tid.

Både inde og ude med blå adidas fodboldstøvler

Hvad enten du spiller på grønsværen eller på kunststofbane, så har adidas fodboldstøvler, som er skabt til lige netop det formål og samtidig kan tilpasse sig perfekt til din fod. Her handler det lige dele om at du er sikker og har et godt greb samt at du har størst mulig bevægelsesfrihed, så du bedst muligt kan foretage de hurtige, overraskende bevægelser, der kan efterlade modstanderen i dit støv. Med blå adidas fodboldstøvler kan du stå ligeså godt fast på banen som verdens bedste fodboldspillere, som absolut stiller store krav til deres udstyr og beklædning - det bør du også gøre. Der er ingen grund til at vælge mindre end det bedste, og det finder du her på siden.