alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Blå sko til kvinder

 
[178]
Pris
143 kr. - 2.199 kr.
1432199
1 / 4
Side:af 4

Giv garderoben dybde og friskhed med blå sko til kvinder

Hvilken farve skal dine næste sko have? Mange af os vælger ofte sort eller hvid som basisfarver, men vil du skille dig en smule ud og stadig være dækket godt ind til hverdagens behov, er blå et friskt, men oplagt valg. Intet siger hverdag som et par jeans, der er gået perfekt til. Og findes der en træfsikker farvekombination til dine yndlingsjeans, må det være blå. Gå på opdagelse i vores store udvalg af blå damesko, sneakers og sandaler samt mode- og street-inspirerede sko.

Hvad siger dit farvevalg om dig?

Blå er havets og himlens farve. Blå signalerer dybde, fantasi, intuition og pålidelighed. Det er farven, du altid bør have i rigelige mængder i garderoben. Den er alsidig, klæder de fleste outfits og er derfor til at regne med. Alt dette gør et par blå sko til et oplagt valg. Minimer risikoen for at komme for sent ud ad døren efter for lang tid foran spejlet, fordi farverne i dagens outfit bare ikke passer sammen. Lad roen i den dybe blå smitte af på dine morgener, så du altid kommer godt fra start. Udforsk adidas’ sortiment af blå sko til kvinder.

Føj lidt klassisk adidas-stil til dit personlige udtryk

Farven blå har altid haft en helt særlig plads i adidas-universet. Den prydede ruskindet på den klassiske Handball Spezial og har ofte været det foretrukne farvevalg for fans af modeller som Campus eller Superstar. Den signalerer kreativitet og vildskab og har måske derfor ofte været de største atleters yndlingsfarve. Med blå sko til kvinder fra adidas kan du tage dit look i nye, kreative retninger.