alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Blå · Sko

 
[142]
1 / 3
Side:af 3

Find blå sko til mænd i alle afskygninger

Når de hvideste sneaks for længst har givet fortabt og nærmere er en trist gråhvid, står dine kongeblå adidas-kicks stadig knivskarpt. Blå sko er blevet et go-to-valg for mange. På linje med sort og hvid. Den blå farve er ideel at sammensætte dit outfit ud fra og giver dig bedst mulige kort på hånden foran spejlet. Udforsk det store udvalg af blå sko til mænd hos adidas.

Et stænk af blåt

Den skandinaviske mode er blevet synonym med det stramme og minimalistiske. Et ofte nedtonet, ensfarvet og ikke så sprælsk udtryk. Vi, der elsker farver, kan godt have svært ved at finde en plads inden for den moderne skandinaviske stil. Her er farven blå den perfekte mellemvej. Med blå sko kan du både føje farve til paletten og samtidig køre det cool og rendyrkede skandinaviske look. I skokollektionerne hos adidas finder du alt fra badesandaler til løbesko i alle nuancer af blå. Udforsk det store sortiment af blå sko til mænd.

Dyk dybere ned

Vi forbinder tit farven blå med det melankolske. Man kan føle sig lidt blå på en lang og trist mandag. Men blå er også tæt knyttet til velbehaget. Den er frisk, dyb og dulmende. Blå som koralrev og lavendelmarker. Og så er blå selvfølgelig en af de mest elskede farver i moden og sportens verdener. Hvis dit outfit har brug for et stænk af denne associationsrige kulør, finder du et stort udvalg af blå sko til mænd hos adidas. Fra navyblå klip-klapper til lyseblå løbesko. Og selvfølgelig den klassiske Handball Spezial, som er synonym med lyseblåt ruskind.