alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandtætte vinterjakker

 
[39]

Gå den kolde tid i møde med vandtætte vinterjakker

Ingen anden årstid byder på lige så mange udfordringer som vinteren. De våde elementer er til stede alle vegne. Fra plørede stier og mudder under fødderne til regn, slud og sne, der daler fra himlen og gør alle flader våde. adidas vandtætte vinterjakker med beskyttende belægninger og RAIN.RDY er dit ultimative værn, når vejret viser sig fra sine drilske og mere udfordrende sider. Samtidig er du med RAIN.RDY-teknologien fuldt ud beskyttet mod vinden. Det betyder, at du kan fortsætte din udendørstræning trods årstidernes skift.

Letvægtige vinterjakker med vandtæt og isolerende funktion

Træd ud i vinterens ustadige vejr. Vi har din ryg med de vandtætte vinterjakker, der foruden deres vejrbeskyttelse er udstyret med en kraftig og letvægtig isolering. De kraftige egenskaber holder dig varm og komfortabel på selv bidende kolde vinterdage, mens den lette vægt gør det muligt at bevæge dig frit. En nyttig detalje uanset om det er bussen, du vil løbe efter, eller et halvmarathon, der skal gennemføres. Når du træder inden for døren, kan du folde jakken sammen og putte den i lommen - i hvert fald hvis du vælger en model med denne funktion.

Bevar de gode fornemmelser med temperaturregulering og bæredygtige initiativer

Suppler din træning med en vandtæt vinterjakke, der lader dig og din krop ånde. Intelligent bodymapping identificerer kropslig varme og hjælper med at regulere temperaturen. Det åndbare stof fuldender din velvære. Den gode følelse varer ved med de bæredygtige initiativer. Primegreen er betegnelsen for en ansvarlig produktion uden brug af ny polyester.

Understreg din unikke person med innovative designs

Unikke vandtætte vinterjakker i innovative designs med en række detaljer lader dig lege med udtrykket. Alt det så du kan vise verden din personlige stil. Forvandl din jakke til en poncho eller drag nytte af de justerbare opslag og sammenfoldelige hætter. Vis du tør i en af de farverige udgaver eller understreg din sofistikerede side i en klassisk vindtæt jakke i en simpel farve.