alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Vinterjakker til damer

 
[116]
1 / 3
Side:af 3

Vinterjakker til damer gør din vintersport til en succesoplevelse

Sortimentet af vinterjakker til kvinder fra adidas er ensbetydende med nyeste teknologier og produktionsformer. Vind- og vandafvisende overflader tilsat isolerende polstring og detaljer som UV-beskyttelse er, hvad der kendetegner de mange kvalitetsbevidste damevinterjakker. Med PrimaLoft® holder du varmen. Vandafvisende fibre får din frakke til at tørre på rekordtid. Conextbaffles er dunkonstruktionen, der sikrer bedre vind- og vandafvisning. Samtidig kan du shoppe med god samvittighed, da flere modeller er lavet af genanvendte materialer såsom polyester. Verdens ressourcer er sparsomme. Sammen nedsætter vi forbruget og reducerer mængden af emissioner.  

Vinterjakker til kvinder i enestående designs og med unikke detaljer 

Justerbare hætter. Store, aftagelige kraver, der holder halsen varm. Kraftige lynlåse i lukning og lommer. Talje med løbesnor. Trykknapper. Udgang til høretelefonernes ledning. Reflekser. Letvægt og samtidig nem at folde sammen. Svedafvisende. Slank pasform. Længde bagpå eller det korte snit. Klassiske toner eller pangfarver. Hvilke detaljer prioriterer du, når din nye damevinterjakke skal findes? Du er unik. Det samme er dine behov. Det skal din vinterfrakke selvfølgelig udtrykke og understrege. Derfor er der noget for enhver smag i kollektionen af vinterjakker til damer fra adidas. 

Hold varmen med vinterjakker til kvinder

Funktionalitet og komfort er afgørende, når årets kolde måneder står for døren. Vinteren byder på alle typer vejr. Regn, kulde, sne, vind og sol. Dit overtøj skal selvfølgelig matche vinterens ustadige vejr og klæde dig på til lidt af hvert. Hold dig ikke tilbage, når det igen er tid til at forlade hjemmet og kaste dig over dagligdagens gøremål. Med vinterjakker til damer vinker du farvel til kulde og de gener, det involverer. Slut med at fryse og foretrække hjemmets trygge rammer, når termostaten viser minusgrader. Nu er du klar til at tage til og fra arbejde. Klar til at kaste dig i sneen med ungerne eller snuppe dig en hyggelig gåtur med veninden i det smukke vintervejr.