alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vinterjakker til herrer

 
[166]
1 / 4
Side:af 4

Vinterjakker til herrer barrikaderer dig mod frost og blæst

Øv – det er den tid på året, hvor der skal meget tøj til, for at holde varmen. Men det gør ikke spor, for adidas helgarderer i alle sæsoner. Vi sørger med vores sporty og praktiske overtøj for, at du har et ydre skjold og beskyttelse mod elementerne. Du vil komme til at holde af vinteren iklædt den helt rette jakke, som giver dig mulighed for at være aktiv, selvom det er koldt og vådt. Vores separate kollektioner med vinterjakker til herrer forbereder dig på alt det, der måtte falde ned fra oven af regn og sne. GORE-TEX® er bl.a. med til at holde vandet ude, så du kan nyde et tørt klima mens du lystigt begiver dig gennem byger. Blæsten kan også bare komme an, for du kan modstå selv de værste vindstød med vinterjakker til herrer. PrimaLoft® er nemlig med til at yde isolering mod kulde, så du kan holde varmen. Vær uden problemer aktiv i din vinterjakke fra adidas. Formsyede detaljer kombineret med optimal åndbarhed gør det behageligt at få pulsen op.

Fuld bevægelse om vinteren

Vinterjakker til herrer designet i de helt rette snit. Der er tænkt på den maskuline torso ned til mindste detalje, så du opnår fri bevægelighed i hverdagen og til sport. Afrundede skulderpartier, formsyede albuer og stretch giver dig en jakke, som tilpasser sig dine bevægelser. Hvad enten du vandrer i bjergene, kører MTB eller har det sjovt på skøjtebanen, så er vinterjakker til herrer din redning. Detaljer som høj halskrave og hætte gør det muligt at snøre til mod kulden, så vind ikke siver ind til kroppen. Forseglede sømme er desuden med til at holde blæst og regn ude, så komforten er intakt, når der står december, januar og februar i kalenderen. Vinterjakker til herrer kan selvfølgelig også bruges i de andre sæsoner, for i Danmark ved man aldrig, hvornår den næste byge og storm passerer.