alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Sort · Badetøj

 
[89]
Pris
111 kr. - 3.999 kr.
1113999
1 / 2
Side:af 2

De ikoniske 3-Stripes og stilrent sort badetøj i ikonisk kombination

Hvad skubber dig fremad? Er det et lækkert sporty design, afslappede og retro vibes eller en fuldkommen kollektion af autentisk sort badetøj, inspireret af det atletiske menneske? Hvad end du er konkurrencesvømmer eller bare en glad vandhund, så er vores badetøjskollektioner fremstillet i stof som understøtter din krops bevægelser. Du skal kun holde fokus på din performance. Vi har givet vores klassiske badetøj en moderne update, hvilket giver kollektioner som er både funktionelle og stilrene. Stoffet tilpasser sig din krop og lader din krop bevæge sig frit. Glamorøse detaljer som skinnende 3-Stripes giver kant, og klorbestandigt Infinitex Fitness-Eco stof af genanvendt ECONYL®-garn ligger fladt mod huden uden at skrabe eller stramme.

Sort badetøj skabt til de aktive creators

Vi har gode nyheder til dig, som elsker at bade i det åbne hav. Siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af genanvendte materialer. Her får du badetøj fremstillet af genbrugt plastik opsamlet ved strande og vandområder, så det havner i dit klædeskab og ikke i havet. Dette er blevet til Parley – en kollektion, som kombinerer opsamlet plast med vores kendte performancedesign. Vi tror på, at innovation er vejen til ultimativ performance, og derfor er vi altid villige til at tænke ud af boksen. Klassisk sort badetøj behøver ikke være kedeligt. Vi har taget inspiration fra vores arkiver og giver vores klassiske badetøj en opdatering. I Parley-kollektionen finder du fx Primeblue, som er et præstationsstærkt materiale. Det klorresistent stof fremstillet af genanvendte fiskenet og nylon i kombination med vores ikoniske 3-Stripes giver dig tidløst badetøj, som holder. Fra klassiske fitnesssvømmeshorts til tætsiddende badedragter og bikinier. Fra børn til voksne. Vores brede kollektioner af sort badetøj rummer alle uanset alder, behov og størrelse. Det vigtigste for os er, at du skal føle dig veltilpas.