alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Regnjakker til herrer

 
[95]
1 / 2
Side:af 2

Undgå at blive overrumplet af regn med adidas regnjakker til herrer

Det danske vejr kan være lunefuldt, for bedst som man måske tror at nu holder det tørt, så kommer regnen pludselig kort efter. Men lidt regn skal ikke holde dig indendørs, for med en regnjakke til herrer, er du klar og forberedt på hvis himlen skulle åbne sig mens du er udendørs. En række af modellerne er udviklet, så det er nemt, hurtigt og praktisk at have en regnjakke til mænd med i tasken eller i rygsækken. De benytter RAIN.RDY-teknikken, med forseglede sømme, så de er både vind- og vandtætte. Selv hvis man har travlt og skal hurtigt afsted hjemmefra, er de mange forskellige modeller hurtige lige at snuppe med fra knagen på vej ud ad døren. Disse udgaver fra adidas har en række nyttige features, eksempelvis kan du justere stropperne, så du eventuelt kan bære frakken som en form for rygsæk, hvis du har brug for at bevæge dig i offentlig transport, hvor pladsen i myldretiden kan være trang. Du kan også finde frakker med hætte, der kan justeres og strammes til, så du kan holde dig tør under regnvejret.

Regnjakker til mænd til al slags brug

Nogle af modellerne er velegnede til træning, så der er ingen undskyldning for at sløjfe cykelturen, vandreturen eller en løbetur i naturen, selvom der måtte være vand i luften. Med strækbart stof tillader disse regnjakker til herrer dig at bevæge dig frit i naturen, og du har således fuld frihed til at løbe og hoppe rundt, og samtidig holde vandet ude.  Så uanset hvad dagen og vejret byder på, vil du kunne holde dig tør og holde vandet ude. Du er godt beskyttet mod vejret, og vil fortsat være pænt klædt på og være klar til dagens udfordringer. I udvalget af regnfrakker til herrer er der forskellige udgaver, så du kan finde lige den der passer til din smag og dine behov.