alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Regntøj til børn

 
[4]

Regntøj til børn: slut med gennemblødte unger

Lad ikke vejret holde jer tilbage. Regn behøver ikke betyde en hel dag indendørs i hjemmets trygge rammer. Så længe I er klædt ordentligt på, er der intet i vejen for at nyde udendørsliv og de mange mulige aktiviteter i naturen. Og det uanset hvad vejrudsigten fortæller. Regntøj Børn er kollektionen, der holder dit barn tør på årets våde dage. Produkterne er sammensat af kraftige materialer som nylon og polyester, så dit barn udstyres med en over- eller underdel, der kan holde til at blive brugt igen og igen. Mesh-indsatser sørger for luftgennemstrømning, så sved ikke ophober sig indvendigt. Resultatet er en tør, komfortabel følelse – også på aktive dage, hvor sportslige udfoldelser prioriteres.

Funktionelt regntøj til aktive børn

Det er tid til den ugentlige fodboldtræning. Udenfor siler det ned. Det skal ikke forhindre dit barn i at deltage i sin favoritsport med kammeraterne. På med en adidas regnjakke til børn og ud i det danske vejr. Tøjets overflade lader dråber prelle af, mens god pasform sikrer fri bevægelighed. En vigtig detalje, når det drejer sig om tøjdele til sportsaktiviteter. Stadig rig mulighed for en glidende tackling forbi modstanderen. Intet der hæmmer eller generer, når bolden skal finde vej til målet. Funktionalitet frem for alt. Af den grund er regntøj til børn udstyret med en række funktionelle detaljer. Blandt andet komfortable hætter, der holder hovedbunden tør og varm, kraftige lynlåse, der giver en god lukning, rummelige lommer og kontrastkanter. 

Regntøj Børn: Et look, der aldrig går af mode

Funktionaliteten toppes op af udseendet. Regntøj til børn fra adidas er kendetegnet af strømlinede designs og trendy farver tilsat klassiske symboler som Trefoil og 3-Stripes. Det retro, sporty look er en sikker vinder år efter år. Her er der for alvor tale om et udtryk, der aldrig går af mode. Med de klassiske symboler lever historien videre.