alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Regnjakker til damer

 
[78]
1 / 2
Side:af 2

Regnjakker til damer: tryg færd gennem de våde elementer

Det er muligt at glæde sig til regnfulde dage. Så længe du har en adidas regnjakke til damer hængende på stumtjeneren. Urbane designs kombineret med praktiske detaljer og banebrydende teknologier, såsom vand- og vindtæt RAIN.RDY, der holder dig tør og varm på selv årets vådeste dage. Blødt mesh-for føles rart mod huden, mens åndbart stof skaber et behageligt klima for kroppen. Også når du træder til i pedalerne og dermed skruer op for tempoet på cykelturen til og fra arbejde. Flere modeller er produceret med et skarpt fokus på naturens ressourcer. Blandt andet har vi prioriteret brugen af genanvendt polyester og plasticaffald hentet fra øer, strande og kystområder. Vi har kun én verden. Sammen gør vi en indsats for at passe godt på den.

Kom bare an regn

Med det store udvalg af regnjakker til damer fra adidas er det ikke uhørt at ønske sig en lille byge med jævne mellemrum. Innovative udskæringer, trendsættende farver og en følelse af komfort, der varer ved, har tendens til at resultere i et ønske om flere grå og regnfulde dage. Afslappet pasform, lang parka, klassiske farver, korte snit, stor krave, justerbar hætte, der kan pakkes væk, pangfarve. Hvilket udtryk skal dine nye jakke have? Det kan være svært at vælge med det brede udvalg af regnjakker til damer. 

Altid en dameregnjakke til dine behov 

Aktive dage og udendørsliv kræver den rette påklædning. Er du bymenneske med sans for mode, og skal der mere til end et par dråber regn, for at holde dig fra en kaffedate, så er de trendy urbane regnjakker til kvinder uden tvivl noget for dig. De længere modeller er som skabt til cykelture, da de skærmer lår og bagdel. Foretrækker du løbeture, er der også en dameregnjakke til dig. Tyndt, åndbart og let vægtigt stof sørger for en komfortabel kropstemperatur og fri bevægelighed.