alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Lyserøde tasker

 
[22]

Lyserøde tasker: bær dit habengut med personlighed

Tænk engang over alle de steder, du frekventerer igennem livet. Alle de nye og gamle steder, der skal besøges. Fra a til b, et utal af ærinder og aftaler. Alt sammen noget, der stiller krav til din bagage. Lyserøde tasker er dit svar på en frisk og appetitlig farve. Hos adidas imødekommer vi ethvert taskebehov. Rygsække er det klassiske og praktiske taskelook, som du kan bruge til både sport, skole og sociale aftaler. Stropper og rygstykke i mesh giver åndbarhed og blød komfort, der lader dig løbe, cykle og vandre med velbehag. Funktionel indretning giver dig alle muligheder for at fylde din taske til bristepunktet. Sidelommer, forlommer og net til drikkedunk kombineret med indvendige rum giver dig alle muligheder for at pakke optimalt. Lyserøde tasker kan du også bære over skulderen eller i hånden. Rejsetasker og sportstasker med polstrede remme er din vej ud i verden sammen med behagelig oppakning.

Lyserøde tasker – et frisk farverigt pust på din bagage

Vandsport, en strandtur, festival eller hverdagshygge i byens kulturelle udbud. Lyserøde tasker falder ikke i med mængden, når du er på farten. Farven skiller sig ud med vovemod og individualitet. Du får ikke kun glæde af alt det ydre. Den indvendige rumdeling er perfekt til alle dine medbragte ting – af både stort og småt. Opdel vådt og tørt for sig og nyd sport og fritid med funktionalitet. Du får mere end det med i tasken. Bæredygtige materialer holder dig nemlig miljømæssigt opdateret, så du kan bære lyserøde tasker med mening. Primegreen er 100 procent genanvendt polyester uden nogen former for ny plast. Lyserøde tasker som i ægte pink. Eller farver over i det ferskenfarvede eller måske en hel lys og hvidlig lyserød. Taskerne er det rene eye candy – proppet med funktionalitet, bæredygtighed og alverdens tænkelige former og modeller.