alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Sportstasker til børn

 
[21]

Hverdagen mestret med alsidige sportstasker til børn fra adidas

Skolegården og klasselokalet indtaget med ny styrket selvtillid. Videre til gadebilledet og den ugentlige træning på fodboldbanens grønne græs. Alsidige og funktionelle sportstasker til børn fra adidas tilsat stilrene og sporty looks følger dit barn i en vekslende hverdag og gør det lige til at medbringe de nødvendige sager til dagen og vejen. Variation i størrelse og design understøtter dit barns unikke behov, mens klassiske 3-Stripes og Trefoil vidner om det kvalitetsbevidste valg. Justerbare brystremme, polstrede bærehåndtag og bløde skulderstropper af luftig og åndbar mesh øger komforten, så taskens indhold kan bæres på ryggen eller i hånden uden tyngende og gnavende fornemmelser. Dit barns velvære er i fokus, så dagligdagen simplificeres og gøres så ligetil som mulig. Ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede, end de er.

Organisering har aldrig været nemmere med en sportstaske til børn

Skolesagerne og træningstøjet pakket af vejen i en rummelig og velindrettede sportstaske til børn med funktionelle ydre og indre rum. Ruminddelingen gør organisering til en leg. Slut med at rode hvileløst blandt de medbragte sager for at finde det ønskede indhold. Simplicitet og funktionalitet er gjort håndgribelig med detaljer som store hovedrum og forlomme med kraftig lynlåslukning, der forhindrer værdier i at finde vej ud af børnesportstasken. Vandflasken er altid inden for rækkevidde med smarte stiklommer i siden. Bak op om dit barns hverdag og skiftende aktiviteter med en holdbar og detaljeorienteret sportstaske til børn.

Unikke designs og retrotendenser der fremmer kreativiteten

Begiv jer ind i en spændende verden, der favner tidens ånd og kombinerer de moderne designs med skelsættende retrotendenser, der bygger på tidligere tiders ikoniske modeller. Udstyr dit barn med en unik børnesportstaske i livlige eller klassiske farver tilsat stilrene og strømlinede designs eller sjov, iøjnefaldende grafik. Handl sportstasker til børn, der dyrker et sporty look og fremmer kreativiteten. Et liv på farten er gjort ligetil og let.