alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportstasker til damer

 
[196]
Pris
79 kr. - 1.599 kr.
791599
1 / 5
Side:af 5

adidas sportstasker til damer, som er i konstant bevægelse

Vores perfomance-tasker er skabt til bevægelse. Fra rygsækken, til træningstasken. Vi har sørget for, at du kan komme nemt fra A til B. Taskerne er designede til at være alsidige og passe til alle livets gøremål. Der er plads til kreativitet og det er kun fantasien og eventyrlysten, som sætter grænserne.

Fra yoga til styrketræning og tilbage på arbejdet: adidas sportstasker til kvinder 

Træningstasker har udviklet sig meget. Præcist ligesom dig. Du elsker weekendture med vennerne. Du vil til træning. Du vil have plads til, at du kan pakke til livets små og store overraskelser. De rummelige sportstasker til damer har flere opdelinger. Træningstaskerne kommer med separate rum til sko. Hverdagstaskerne har et beskyttet rum, så din elektronik kan ligge trygt i din taske. Rumopdelingen hjælper dig med at organisere og skifte smidigt mellem de mange roller dagen har til dig. Det passer til din bevægelige livsstil. Gå på opdagelse i vores rummelige sportstasker til kvinder og vælg den, som passer bedst til dit bevægelsesbehov. Skal du have yogamåtten med, kan den let spændes udenpå de rygsække som har straps på ydersiden.

Rejs ud i verden med alt det nødvendige på ryggen

Vores store, slidstærke rygsække har nok plads til weekendturen eller alt dit fodboldgear. Vores store sportstasker til kvinder har ekstra padding på skulderstropperne, så du ikke føler dig tynget. Forlommerne med lynlås fungerer tidsbesparende, da du kan have dine nødvendigheder som nøgler, telefon og pung lige ved fingerspidserne. Mangler du en taske til den lange løbetur? Eller vil du have alle nødvendighederne med til weekendens o-løb? Vores løbetasker er små og ergonomiske. De har justerbare skulderstropper og spænder ved hofte og bryst. Pak din løbetaske med vand, solbriller og kasket. Spænd den på ryggen og lad dagen løbe dig i møde.