alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gazelle trainers til damer

 
[16]
kollektion
Pris
559 kr. - 999 kr.
559999

adidas Gazelle-sko til kvinder: et tilbageblik i sportshistorien

Trends kommer og går. Og hos adidas er vi meget glade for, at adidas Gazelle-sko til damer består. Det er der en særlig grund til – I er vilde med de ikoniske designs. Vi imødekommer naturligvis jeres behov med en sand perlerække proppet med farverigt fodtøj. 70’ernes og 80’ernes stilarter er tilbage for fuld knald. Der er dømt fest og farver i et par adidas Gazelle-sko til damer. De let genkendelige fritidssko vækker minder med deres bløde ruskindsoverdele. Det vil hurtig blive dine yndlingssko, som danner basis for et cool streetwear-look. Hav dem klar lige ved døren, når du skal nå hverdagens aftaler, eller krydr dit festtøj med farverige detaljer på fødderne. Et par til alle ugens syv dage? Ingen sag med adidas Gazelle til damer, der nemt fylder en månedskalender ud med forskellige farver.

adidas Gazelle til kvinder er et farveflor med noget for enhver

Er du til enkelhed, der aldrig går af mode? Så vend blikket mod adidas Gazelle-sko til damer. De enkle silhuetter samt 3-Stripes langs siderne er et sikkert hit. Både til sport og hverdagsbrug kommer de fodformede Gazeller til deres ret. En lang, blød tunge med logo på toppen lader foden svøbe sig ind i den perfekte pasform. Flade såler i slidstærkt gummi sørger for stabil kontakt med alle underlag. Du føler dig optimalt connected med dit skateboard, dine cykelpedaler, eller dit løbehjul. Platformssåler er klassiske og stringente – netop som det skal være på adidas Gazelle-sko. Alt er holdt stilrent, mens farver og plysset ruskind på overdelene sender dig af sted med en energisk attitude. Der er dømt charme og cuteness-factor, når du tropper op i de top charmerende skodesigns, der er ren eye-candy. Sæt dem sammen med en nederdel, eller brug dem til alle former for bukser.