alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Gazelle trainers til damer

 
[19]

adidas Gazelle trainers til damer: et tilbageblik i sportshistorien

Trends kommer og går. Og hos adidas er vi meget glade for, at adidas Gazelle til damer består. Det er der en særlig grund til – I er vilde med de ikoniske designs. Vi imødekommer naturligvis jeres behov med en sand perlerække proppet med farverigt fodtøj. 70’ernes og 80’ernes stilarter er tilbage for fuld knald. Der er dømt fest og farver i et par adidas Gazelle trainers til damer. De let genkendelige fritidssko vækker minder med deres bløde ruskindsoverdele. Det vil hurtig blive dine yndlingssko, som danner basis for et cool streetwear-look. Hav dem klar lige ved døren, når du skal nå hverdagens aftaler, eller krydr dit festtøj med farverige detaljer på fødderne. Et par til alle ugens syv dage? Ingen sag med adidas Gazelle til damer, der nemt fylder en månedskalender ud med forskellige farver.

adidas Gazelle til kvinder er et farveflor med noget for enhver

Er du til enkelhed, der aldrig går af mode? Så vend blikket mod adidas Gazelle til damer. De enkle silhuetter samt 3-Stripes langs siderne er et sikkert hit. Både til sport og hverdagsbrug kommer de fodformede Gazeller til deres ret. En lang, blød tunge med logo på toppen lader foden svøbe sig ind i den perfekte pasform. Flade såler i slidstærkt gummi sørger for stabil kontakt med alle underlag. Du føler dig optimalt connected med dit skateboard, dine cykelpedaler, eller dit løbehjul. Platformssåler er klassiske og stringente – netop som det skal være på adidas Gazelle til damer. Alt er holdt stilrent mens farver og plysset ruskind på overdelene sender dig afsted med en energisk attitude. Der er dømt charme og cuteness-factor, når du tropper op i de top charmerende skodesigns, der er ren eye candy for dig og dine omgivelser. Sæt dem sammen med en nederdel eller brug dem til alle former for bukser.