alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Bælter til damer

 
[1]
Pris
174 kr. - 175 kr.
174175

Bælter til damer: pasform og mode i ét

Kroppen fri til den bevægelse, du har behov for. Det kræver pasform og velsiddende tøj. En nem og praktisk pasformsjustering er altid lige inden for rækkevidde. Bælter til damer kan indstilles præcis til din talje. Golfbukser, skibukser, vandrebukser, ridebukser eller et hvilket som helst andet par bukser. Når de sidder som smurt om livet kan du performe, som det er nødvendigt. Dit karatebælte kan du selv binde, men bælter til damer har huller eller indstillingsmuligheder, som du kan klikke ind efter og få dine bukser til at siddesom var de skræddersyede. Bælter til damer er dit funktionelle tilbehør, som du kan bruge med eller uden bæltestropper. Del din sportskjole i to med et adidas bælte, så looket bliver brudt. Eller skab et sporty-formelt udtryk, når en sejltur skal nydes. Dine bukser og shorts vil sidde ugeneret, når dit bælte holder på formen.

Damebælter – aldrig har dine bukser siddet bedre

Detaljerne på dit look samler trådene og fuldender pasformen. Bælter til damer giver den finish, som gør forskellen. Slidstærke materialer er din garanti for lang holdbarhed. Har du brug for ekstra opbevaring under sport, er bælter til damer med lommer og flaskeholder en løsning. Vi udnytter hver en centimeter på tilbehøret, så du får endnu mere ud af det. Metalspænder, plastiklukninger og elastiske remme er med til at tilpasse sig din livvidde. Fleksible vævninger i bælterne giver sig optimalt, så du aldrig føler dig fastlåst. Du kan i stedet træne med bevægeligheden intakt – uden at slås med løse bukser eller shorts. Fokus kan holdes på sportsbanen, og bælter til damer sørger for, at du kan folde dig perfekt ud. adidas-logoet er dit stempel for kvalitet. Med visheden om, at du altid både er velklædt til sport, og holder pasformen intakt.