alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

High top sneakers

 
[139]
1 / 3
Side:af 3

Bedre støtte og god balance med et par high top sneakers

Som navnet antyder, er high top sneakers typisk sko, hor overdelen lige er lidt højere. Dette er med til at give bedre støtte om især anklen, noget som kan være en stor fordel, eller bare rigtigt lækkert, når det gælder sport med hurtige retningsskift og fodbevægelser, eller vandring og orienteringsløb, hvor underlaget jo ikke altid er plant. Samtidigt får du typisk sko, med gode, stødabsorberende egenskaber, som Adiprene-støddæmpning i hælen, eller Continental™ Rubber-ydersålen, der sikrer at du får så fast greb som muligt på underlaget, og specielt i vandreskoene, GORE-TEX®-for der giver vandtæt med stadig åndbare sko. High top sneakers har bestemt deres berettigelse i mange situationer og har også været med på markedet i mange år allerede, ikke mindst indenfor boksning og basketball. Naturligvis findes disse type high top sneakers også til både små og store fødder. Der er jo ingen grund til at vores børn ikke også skal kunne nyde godt af den bedste beskyttelse.

High tops: absolut bedste og mest sikre komfort

Med mange års erfaring med high tops, har adidas en stor værktøjskasse at arbejde med, når der skal udformes sko til forskelle typer sport, fritid eller bevægelse. Dette nyder du, eller dine børn, naturligvis godt af her og kan være sikre på at den bedste viden og erfaring på området er blevet brugt på at udvikle skoene. Så dine high top sneakers er ikke bare effektive og sikre, men også de er så lette som muligt og samtidigt giver de dig den absolut bedste komfort. Naturligvis har du mulighed for at vælge mellem forskellige designs og stilarter, ligesom der findes overdele og såler af en lang række forskellige materialer tilpasset forskelligt brug, aktiviteter og omgivelser. Med adidas high tops er valget dit, samtidigt med at du får den bedst mulige komfort og støtte.