alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gule sko

 
[56]
1 / 2
Side:af 2

Højteknologiske og innovative gule sko til dig der tør

Der er intet, der kan løfte et outfit som det rette stykke fodtøj. Pangfarver indikerer mod og X-faktor. Er du blandt dem, der tør og ikke tøver, når nye udfordringer viser sig på banen og i hverdagen? I så fald er du landet det rigtige sted. Gule sko fra adidas er den ultimative og skelsættende kombination af edgy look og innovative teknologier, som støddæmpende Boost-mellemsål, der som en ekstra feature returnerer energi for hvert skridt, du tager iført dine gule sko. Stabiliserende Torsion System skaber et sublimt sammenspil mellem forfod og hæl, så du efterlades med et afbalanceret og stabilt fodfæste uanset underlag og terræn. Bring friske fornemmelser ind i hverdagen med den lugthæmmende OrthoLite®-indersål. Ultimativ komfort dagen igennem.

Tilsæt et nyt element til din sport med funktionelle gule sko og støvler

Fodbold, cykling eller løb? Stik i en trendy gul sko specialdesignet en af de tre sportsgrene. Vores gule støvler til fodbold optimerer dit fodfæste på banen via kraftig og holdbar TPU ydersål, mens overlæder med X-Ray-konstruktion og sømløs Primeknit leverer en tætsiddende og sok-lignende pasform. Foden låses fast i den gule sko, mens en hælkappe i skum bringer et nyt element af komfort til dit spil. Nu kan du indtage den grønne bane med nye mængder af selvtillid og boldkontrol. Samme mængder af selvtillid kan du bringe til cykelsadlen via ydersåle i Stealth® S1 Dotty. Den innovative gummisål er størrelsesspecifik for deri at give dig et stabilt og sublimt greb på pedalerne. Tilsæt det en tåboks med støddæmpende Poron®​​​​​​-skum, og du er klar til at tilbagelægge de lange og udfordrende distancer i sadlen. Til den passionerede løbere er de spændstige og fastlåsende gule sko alletiders makkerpar. Et stabilt greb om foden og ultimativ eliminering af stød beskytter dig, når stierne kalder og opfordrer til nye oplevelser.