alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gule fodboldstøvler

 
[18]
Børn Fodbold Gul X Ghosted.3 Turf støvlerBørn Fodbold Gul X Ghosted.3 Turf støvler

X Ghosted.3 Turf støvler

Børn Fodbold

Turf

Gule fodboldstøvler: en stærk markør på banen!

Energi, fart og fuld gas på grønsværen. Med farverige fodboldsko går dine præstationer ikke ubemærket hen. Kendte sportsstjerner bruger dem som statements, og gule fodboldstøvler er larmende mod og kampgejst hele vejen rundt. Hos adidas er der dog mere til dem end blot en opsigtsvækkende kulør. Funktionalitet og innovative teknologier støtter op om dine anstrengelser. Vi sponsorerer massevis af professionelle klubber og landshold, og derfor er dine gule fodboldstøvler testet maksimalt på uovertruffent niveau. Nyd den automatisk tilpassende pasform med Primeknit på overdelene, der er din garanti for fleksibilitet, så dine fødder kan te sig, som du har brug for. Åndbare strikkede designs søger for at holde fødderne veltempererede. Bolden glider ikke af dine gule fodboldstøvler. I stedet opnår du kontrol og kan bringe den med dig, når modstanderen skal sættes på plads, takket være takkerne på overfladerne, der er med til at suge bolden til dine støvler. Helt perfekt til dine målafgørende teknikaliteter.

Fuld sparketeknik i gule fodboldstøvler!

Lad tilskuerne nyde dine finurligheder på banen. Farven gul skinner igennem og lader ingen tvivl om dine ambitioner. Der skal lynes på banen, og det sker med aerodynamiske former og fodboldstøvler, der sidder som skræddersyet om fødderne. Kvalitetsknopper under sålerne hamrer sig solidt fast i underlagene, så du kan være eksplosiv eller stå fast i mudder, på græs eller på diverse kunstbaner. Du kan også trække i et par gule fodboldstøvler til indendørsbrug, hvor slidstærke gummisåler holder dig på benene. Vores samarbejder med alt fra Disney til europæiske topklubber giver dig fodboldsko med grafik med et ekstra tvist. Bæredygtighed på dine gule fodboldstøvler er der også tænkt på med adidas, hvor emissioner og ressourceforbruget reduceres gennem genanvendelse af materialer. Så tag miljøbevidsthed med på banen, og vær et forbillede for andre på alle parametre. Med adidas-logoet og farven gul side om side kender alle dine ambitioner, og du kan fortsætte din personlige fodboldudvikling!