alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grønne bluser og T-shirts

 
[125]
Pris
79 kr. - 799 kr.
79799
1 / 3
Side:af 3

Fuld klimakontrol iført trendy grønne bluser fra adidas

Træk i en skelsættende farve, der leverer et edgy twist til din beklædning. De trendy grønne bluser fra adidas går fra det naturtro og dæmpede til det spraglede og iøjnefaldende. Fra en grøn T-shirt i kølende HEAT.RDY eller en singlet af fugtabsorberende og letvægtigt AEROREADY til en beskyttende bluse med lange ærmer, der yder fuld tildækning til træning under koldere temperaturer. Valget er dit, når det igen er tid til at få fornyet energi og sved på panden under intens træning. Fuld opbakning til din sport og komfort med teknologier, der køler og leder sveden væk fra huden. Det mens ventilationsområder sikrer store mængder af lufttilstrømning. De tørre fornemmelser bevaret, så du kan stå distancen og føle dig tilpas fra start til slut.

Yd dit maksimale i smidige grønne T shirts tilsat 3-Stripes og grønne initiativer

Oplev detaljen, der gør forskellen. Sublimt fit leveret af grønne T-shirts med længere rygstykker bagpå. Intet kryber op, når du brænder energi af på hop og spring. Slank, løs eller tæt pasform, så du kan trække i en smidig grøn bluse med fri bevægelighed, der lokker dig til at tilbagelægge de ekstra kilometer på løbeturen. 3-Stripes langs ærmer og ryg gør dig til en del af adidas’ mangeårige historie med produktion af aktiv sportsbeklædning til topatleter. Med en grøn T-shirt, af genanvendt polyester, gør du de bæredygtige tiltag til en naturlig del af din træning.

Varierende indhold - samme alsidige grønne bluser

De alsidige grønne bluser fra adidas bringer dig fra løb og styrketræning til gadebillede og hverdagens vekslende indhold, der ofte stikker i alle retninger. Kombiner din allround bluse med garderobens højtelskede jeans og find vej fra dagens træning til restaurantbesøg med vennerne. Nu er der ingen grund til at skifte undervejs. Hvorfor begrænse dig, når det alsidige er en mulighed?