alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

t-shirts og toppe

 
[1922]
Techfit Training Long Sleeve T-shirt
Essentials Camo Print T-shirt
Own the Run Long Sleeve T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Techfit Training T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Allover Print T-shirt
Workout Front Rack Impact Print T-shirt
Techfit COLD.RDY Training Long Sleeve T-shirt
Berlin Marathon 2022 T-shirt
Training 1/4-Zip Colorblock Long Sleeve trøje
Adicolor Contempo T-shirt
Trefoil T-shirt
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Techfit Training Sleeveless T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve trøje
Training 1/4-Zip Colorblock Long Sleeve trøje
Adicolor Neuclassics T-shirt
Marimekko T-shirt
Club Tennis tanktop
Kønsneutral T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve trøje
Trefoil T-shirt
Adicolor Classics Trace T-shirt
AEROREADY Made for Training Floral T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
LOUNGEWEAR Essentials Slim 3-Stripes T-shirt
Essentials Embroidered Linear Logo T-shirt
Adicolor Contempo T-shirt
Essentials Camo Print T-shirt
Run Icons Running Long Sleeve T-shirt
Training tanktop
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes Plus Size T-shirt
T-SHIRT LOGO
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Adicolor Contempo T-shirt
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Parley Adizero Long Sleeve Running T-shirt
Club Tennis tanktop
X-City T-shirt

Brug dine T-shirts og bluser sammen med lige hvad du vil

Nævn en beklædningsgenstand, som alle kender! T-shirts er ordet, som vi alle har et forhold til. De er ganske enkelt faste items på kroppen, i garderoben og i sportstasken. adidas byder naturligvis også på de helt essentielle overdele. Som eksperter inden for sport tilbyder vi dig glæden ved T-shirts proppet med innovative teknologier. Din overkrop skal føle sig godt tilpas, uanset om du er aktiv eller slapper af. Det sker på mange forskellige måder, men især takket være den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi. Den er meget anvendt, da den holder tekstilerne tørre, så du ikke bliver gennemblødt under sport, eller når du traver storbyen tynd på sightseeing. Åndbarhed og ventilationspaneler er også med til at opretholde en komfortabel kropstemperatur, så der er et professionelt fokus på dit velvære. Alt er skruet sammen, så du ikke kan undvære din kortærmede overdel i hverdagen, til sport eller når du sover.

Mere end blot T-shirts

Ved første øjekast er T-shirts blot overdele i T-form. Men der ligger mange detaljer bag. Ud over materialesammensætningen sørger raffinerede finesser for, at du kan bære dine T-shirts ugeneret. Flade søm, sideslidser og UV-beskyttelse er nogle af de elementer, som vores overdele er forsynet med. Læg dertil bløde letvægtsmaterialer og genanvendt polyester. adidas samarbejder desuden også med det såkaldte Better Cotton-initiativ, så der er for alvor fokus på miljøforbedring. Helt klassiske T-shirts er naturligvis modellerne med korte ærmer, der kan bæres alene eller indenunder en sweatshirt eller træningsjakke. Er det meget varmt under træning kan du med fordel trække i en ærmeløs T-shirt. Er det omvendt lidt køligt eller har du brug for at holde dig varm over længere tid, så er de langærmede designs optimale. Mænd, kvinder og børn. Der er selvfølgelig T-shirts til alle. Match dem med shorts, træningsbukser eller jeans og lad logoet fra adidas pryde som kronen på værket!