alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

t-shirts og toppe

 
[2053]
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve trøje
Own the Run T-shirt
Real Madrid Essentials Trefoil T-shirt
Own the Run T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Japan Game Day Travel T-shirt
Tennis WC T-shirt
Real Madrid Essentials Trefoil T-shirt
Techfit 3-Stripes Training T-shirt
Adicolor Classics Long Sleeve trøje
Parley Adizero Long Sleeve Running T-shirt
Own the Run T-shirt
Own the Run T-shirt
Essentials Single Jersey Embroidered Small Logo T-shirt
Train Icons 3-Stripes Training T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
Mesh top
Adicolor Essentials Trefoil tanktop
Own the Run T-shirt
Techfit Training Long Sleeve T-shirt
Break the Norm tanktop
Essentials Big Logo Cotton T-shirt
Training AEROREADY Heather T-shirt
Adicolor Classics Trace T-shirt
Tennis New York FreeLift T-shirt
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-shirt
Techfit Training T-shirt
Own the Run T-shirt
HIIT 45 Seconds Fitted tanktop
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-shirt
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Arsenal Essentials Trefoil T-shirt
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics Trefoil T-shirt
AEROREADY Studio Long Sleeve trøje
Club Tennis 3-Stripes T-shirt

Brug dine T-shirts og bluser sammen med lige hvad du vil

Nævn en beklædningsgenstand, som alle kender! T-shirts er ordet, som vi alle har et forhold til. De er ganske enkelt faste items på kroppen, i garderoben og i sportstasken. adidas byder naturligvis også på de helt essentielle overdele. Som eksperter inden for sport tilbyder vi dig glæden ved T-shirts proppet med innovative teknologier. Din overkrop skal føle sig godt tilpas, uanset om du er aktiv eller slapper af. Det sker på mange forskellige måder, men især takket være den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi. Den er meget anvendt, da den holder tekstilerne tørre, så du ikke bliver gennemblødt under sport, eller når du traver storbyen tynd på sightseeing. Åndbarhed og ventilationspaneler er også med til at opretholde en komfortabel kropstemperatur, så der er et professionelt fokus på dit velvære. Alt er skruet sammen, så du ikke kan undvære din kortærmede overdel i hverdagen, til sport eller når du sover.

Mere end blot T-shirts

Ved første øjekast er T-shirts blot overdele i T-form. Men der ligger mange detaljer bag. Ud over materialesammensætningen sørger raffinerede finesser for, at du kan bære dine T-shirts ugeneret. Flade søm, sideslidser og UV-beskyttelse er nogle af de elementer, som vores overdele er forsynet med. Læg dertil bløde letvægtsmaterialer og genanvendt polyester. adidas samarbejder desuden også med det såkaldte Better Cotton-initiativ, så der er for alvor fokus på miljøforbedring. Helt klassiske T-shirts er naturligvis modellerne med korte ærmer, der kan bæres alene eller indenunder en sweatshirt eller træningsjakke. Er det meget varmt under træning kan du med fordel trække i en ærmeløs T-shirt. Er det omvendt lidt køligt eller har du brug for at holde dig varm over længere tid, så er de langærmede designs optimale. Mænd, kvinder og børn. Der er selvfølgelig T-shirts til alle. Match dem med shorts, træningsbukser eller jeans og lad logoet fra adidas pryde som kronen på værket!