alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

t-shirts og toppe

 
[1843]
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Own the Run T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Own the Run Long Sleeve T-shirt
AEROREADY Studio Long Sleeve trøje
Camo Graphic T-shirt
HIIT Spin Training tanktop
Essentials Plain T-shirt
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Essentials Embroidered Linear Logo T-shirt
Logo Plus Size T-shirt
Disney Daisy Duck T-shirt
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Essentials Linear T-shirt
Mesh top
Graphic Print Cropped T-shirt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Essentials 3-Stripes T-shirt
Techfit Training Long Sleeve T-shirt
Tennis New York FreeLift T-shirt
Designed for Training T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor T-shirt
Own the Run T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Club Graphic Tennis T-shirt
Logo T-shirt
Run Icons Running T-shirt
Adicolor Classics Trefoil T-shirt
adidas Essentials T-shirt
Designed for Training T-shirt
Trefoil T-shirt
adidas Designed To Move Big Logo T-shirt
Adicolor Trefoil T-shirt
Own the Run T-shirt
T-shirt
Trefoil T-shirt
Trefoil T-shirt
Essentials Camo Print T-shirt
Essentials Logo Boyfriend T-shirt

Brug dine T-shirts og bluser sammen med lige hvad du vil

Nævn en beklædningsgenstand, som alle kender! T-shirts er ordet, som vi alle har et forhold til. De er ganske enkelt faste items på kroppen, i garderoben og i sportstasken. adidas byder naturligvis også på de helt essentielle overdele. Som eksperter inden for sport tilbyder vi dig glæden ved T-shirts proppet med innovative teknologier. Din overkrop skal føle sig godt tilpas, uanset om du er aktiv eller slapper af. Det sker på mange forskellige måder, men især takket være den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi. Den er meget anvendt, da den holder tekstilerne tørre, så du ikke bliver gennemblødt under sport, eller når du traver storbyen tynd på sightseeing. Åndbarhed og ventilationspaneler er også med til at opretholde en komfortabel kropstemperatur, så der er et professionelt fokus på dit velvære. Alt er skruet sammen, så du ikke kan undvære din kortærmede overdel i hverdagen, til sport eller når du sover.

Mere end blot T-shirts

Ved første øjekast er T-shirts blot overdele i T-form. Men der ligger mange detaljer bag. Ud over materialesammensætningen sørger raffinerede finesser for, at du kan bære dine T-shirts ugeneret. Flade søm, sideslidser og UV-beskyttelse er nogle af de elementer, som vores overdele er forsynet med. Læg dertil bløde letvægtsmaterialer og genanvendt polyester. adidas samarbejder desuden også med det såkaldte Better Cotton-initiativ, så der er for alvor fokus på miljøforbedring. Helt klassiske T-shirts er naturligvis modellerne med korte ærmer, der kan bæres alene eller indenunder en sweatshirt eller træningsjakke. Er det meget varmt under træning kan du med fordel trække i en ærmeløs T-shirt. Er det omvendt lidt køligt eller har du brug for at holde dig varm over længere tid, så er de langærmede designs optimale. Mænd, kvinder og børn. Der er selvfølgelig T-shirts til alle. Match dem med shorts, træningsbukser eller jeans og lad logoet fra adidas pryde som kronen på værket!