alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

t-shirts og toppe

 
[1958]
Essentials 3-Stripes T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-shirt
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Techfit Training T-shirt
Adizero Engineered singlet
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials T-shirt
Adicolor Heritage Now Vintage Long Sleeve T-shirt
Techfit Long Sleeve træningsoverdel
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
HIIT Spin Training T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Run Icons Running T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Yoga Sleeveless T-shirt
Adicolor Classics Trefoil Plus Size T-shirt
FARM Rio tanktop
Sport Performance Recycled Content COLD.RDY trøje
Designed for Training T-shirt
Techfit COLD.RDY Training Long Sleeve T-shirt
Adicolor Heritage Now Vintage Cali T-shirt
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Techfit Training T-shirt
Workout Front Rack Impact Print T-shirt
Essentials Mélange T-shirt
Designed for Training T-shirt
Trefoil T-shirt
AEROREADY Studio Long Sleeve trøje
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Techfit 3-Stripes Training T-shirt
Designed 4 Running T-shirt
T-SHIRT LOGO
SST Short Sleeve T-shirt
Techfit Training T-shirt
Hyperglam Sleeveless T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Adicolor Heritage Now Vintage Cali T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve trøje

Brug dine T-shirts og bluser sammen med lige hvad du vil

Nævn en beklædningsgenstand, som alle kender! T-shirts er ordet, som vi alle har et forhold til. De er ganske enkelt faste items på kroppen, i garderoben og i sportstasken. adidas byder naturligvis også på de helt essentielle overdele. Som eksperter inden for sport tilbyder vi dig glæden ved T-shirts proppet med innovative teknologier. Din overkrop skal føle sig godt tilpas, uanset om du er aktiv eller slapper af. Det sker på mange forskellige måder, men især takket være den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi. Den er meget anvendt, da den holder tekstilerne tørre, så du ikke bliver gennemblødt under sport, eller når du traver storbyen tynd på sightseeing. Åndbarhed og ventilationspaneler er også med til at opretholde en komfortabel kropstemperatur, så der er et professionelt fokus på dit velvære. Alt er skruet sammen, så du ikke kan undvære din kortærmede overdel i hverdagen, til sport eller når du sover.

Mere end blot T-shirts

Ved første øjekast er T-shirts blot overdele i T-form. Men der ligger mange detaljer bag. Ud over materialesammensætningen sørger raffinerede finesser for, at du kan bære dine T-shirts ugeneret. Flade søm, sideslidser og UV-beskyttelse er nogle af de elementer, som vores overdele er forsynet med. Læg dertil bløde letvægtsmaterialer og genanvendt polyester. adidas samarbejder desuden også med det såkaldte Better Cotton-initiativ, så der er for alvor fokus på miljøforbedring. Helt klassiske T-shirts er naturligvis modellerne med korte ærmer, der kan bæres alene eller indenunder en sweatshirt eller træningsjakke. Er det meget varmt under træning kan du med fordel trække i en ærmeløs T-shirt. Er det omvendt lidt køligt eller har du brug for at holde dig varm over længere tid, så er de langærmede designs optimale. Mænd, kvinder og børn. Der er selvfølgelig T-shirts til alle. Match dem med shorts, træningsbukser eller jeans og lad logoet fra adidas pryde som kronen på værket!