alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

t-shirts og toppe

 
[1825]
Essentials Camo Print T-shirt
Argentina Game Day Travel T-shirt
Designed for Training T-shirt
Mesh top
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Manchester United Essentials Trefoil T-shirt
Real Madrid Essentials Trefoil T-shirt
BRAZIL Tee
Own the Run T-shirt
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-shirt
Golden Chains T-shirt – 50 år med Trefoil-logoet
Run Icons Running Long Sleeve T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Official Emblem T-shirt
Techfit Training T-shirt
3-Stripes T-shirt
Techfit 3-Stripes Training T-shirt
Yoga Training T-shirt
Adicolor Contempo T-shirt
Own the Run T-shirt
Primeblue Designed 2 Move 3-Stripes Sport tanktop
Trefoil T-shirt
Trefoil T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes Long Sleeve trøje
Arsenal Essentials Trefoil T-shirt
Run It T-shirt
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil T-shirt
FIFA World Cup 2022™ Graphic T-shirt
Techfit Training T-shirt
Mesh top
Adicolor Contempo T-shirt
Adicolor Classics Trefoil T-shirt
Club Tennis T-shirt
Designed 4 Running T-shirt
Real Madrid Essentials Trefoil T-shirt
Adicolor NeuClassics T-shirt
Designed For Gameday Travel T-shirt
Mesh top
Japan Game Day Travel T-shirt
Essentials 3-Stripes Long Sleeve T-shirt
Manchester United Travel T-shirt
Future Icons Winners 3 tanktop
Train Icons 3-Stripes Training T-shirt

Brug dine T-shirts og bluser sammen med lige hvad du vil

Nævn en beklædningsgenstand, som alle kender! T-shirts er ordet, som vi alle har et forhold til. De er ganske enkelt faste items på kroppen, i garderoben og i sportstasken. adidas byder naturligvis også på de helt essentielle overdele. Som eksperter inden for sport tilbyder vi dig glæden ved T-shirts proppet med innovative teknologier. Din overkrop skal føle sig godt tilpas, uanset om du er aktiv eller slapper af. Det sker på mange forskellige måder, men især takket være den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi. Den er meget anvendt, da den holder tekstilerne tørre, så du ikke bliver gennemblødt under sport, eller når du traver storbyen tynd på sightseeing. Åndbarhed og ventilationspaneler er også med til at opretholde en komfortabel kropstemperatur, så der er et professionelt fokus på dit velvære. Alt er skruet sammen, så du ikke kan undvære din kortærmede overdel i hverdagen, til sport eller når du sover.

Mere end blot T-shirts

Ved første øjekast er T-shirts blot overdele i T-form. Men der ligger mange detaljer bag. Ud over materialesammensætningen sørger raffinerede finesser for, at du kan bære dine T-shirts ugeneret. Flade søm, sideslidser og UV-beskyttelse er nogle af de elementer, som vores overdele er forsynet med. Læg dertil bløde letvægtsmaterialer og genanvendt polyester. adidas samarbejder desuden også med det såkaldte Better Cotton-initiativ, så der er for alvor fokus på miljøforbedring. Helt klassiske T-shirts er naturligvis modellerne med korte ærmer, der kan bæres alene eller indenunder en sweatshirt eller træningsjakke. Er det meget varmt under træning kan du med fordel trække i en ærmeløs T-shirt. Er det omvendt lidt køligt eller har du brug for at holde dig varm over længere tid, så er de langærmede designs optimale. Mænd, kvinder og børn. Der er selvfølgelig T-shirts til alle. Match dem med shorts, træningsbukser eller jeans og lad logoet fra adidas pryde som kronen på værket!