alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Blå tasker

 
[88]
Pris
79 kr. - 1.199 kr.
791199
1 / 2
Side:af 2

Blå tasker: den perfekte farve til en travl hverdag

Styr på sagerne i sportsøjemed. Eller når du er på farten i hverdagen med skole, arbejde og fritid. Dine lommer på tøjet kan ikke rumme det hele? Blå tasker er løsningen, når du skal have stort eller småt med. Farven harmonerer perfekt med havet og himlen. Tag på flyrejse eller spring ud i faldskærm. Eller dyrk vandsport ad libitum. Blå tasker er din opbevaringsassistent, når du er ude at nyde livet. Farvel til ny-produktion af polyester og velkommen til bæredygtighed. Tasker med Primegreen er din garanti for 100 procent genanvendt polyester, så der spares på både resurser og emissioner. Farven blå tilføjer et køligt element til dit look. Marineblå giver dig lyst til at hoppe i bølgen blå, mens koboltblå udsender kølige retro-vibes. Blå tasker i en tone af petrol er tidens modefarve som også fåes med en anelse pastel. Du vælger selv den nuance, der står bedst til dit sports- eller fritidsoutfit.

Blå tasker – du skal ikke undvære noget til sport

Hvad er din sportsgren? Blå tasker i alle tænkelige former og varianter opfylder også dine behov. Så du ikke kører forgæves til træning uden komplet oppakning. Rummelige sportstasker med plads til benskinner, svømmefødder eller noget helt tredje. Der kan bæres, så det passer dig bedst. Fokus på komfort skinner igennem ved alle detaljer. Bløde skulderstropper eller praktiske hanke. Eller smæk et par blå tasker på bagagebæreren og begiv dig til træning. Svedtransporterende, åndbar og hurtigtørrende. Blå tasker skabt til svømmetøj er din vej til funktionel oppakning. Hvor tørt og vådt adskilles i separate rum. I materialer med vandafvisende overflader, så du ikke skal bekymre dig om hver en dråbe på vejen. Små blå tasker med plads til det mest nødvendige er nok, når du står foran koncertscenen, eller når du tulrer rundt på sightseeing i storbyen.