alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Lilla · Afkortede toppe

 
[3]
Løb Lilla Pride Tech tanktopLøb Lilla Pride Tech tanktop

Pride Tech tanktop

Løb

Lilla crop toppe - en afkortet trendy sportsmode

Trends kommer og går. Nogle varer ved i rigtige mange år, ligesom crop toppe, der giver flashback til 80’ernes dansehold - ligeså vel som til nutidens kropsbevidsthed. De beskårede toppe er hurtigt en yndlingsoverdel i garderoben, især når farven er lilla. Den sensuelle og moderne farve er din måde at udstråle et varmt look på. Lilla crop toppe til din træning. Du kan naturligvis forlade dig på tidens effektive teknologier. Som AEROREADY, der fugtabsorberer, og dermed holder huden tør. Perfekt til enhver sportsaktivitet, hvor komfort skal være i højsædet for at kunne yde optimalt. Afkortede lilla toppe i mange forskellige designs. Skal hele maven ses, eller blot lige en smal linje hele vejen rundt? Du kan til hver en tid tilføje et par højtaljede træningsbukser, der fungerer helt perfekt med de flotte overdele.

Lilla crop toppe – sæt standarden i luftig lilla

Hovedfarverne rød og blå, blandet med hvid i forskellige mængder. Det giver lilla i mange toner. Aubergine, lavendel eller krokus. Lilla crop toppe er mange udtryk. Fælles for dem alle er, at det er varme farver med et feminint tvist. Du finder helt sikkert noget her, som passer dig. Afkortede toppe er den ultimative bevægelsesfrihed for armene. Sving og svaj i ét væk uden friktion under armhulerne. Der er ikke noget, som kommer i vejen for dine bevægelser. Helt suverænt bliver det med ultralette materialer uden generende tyngde. Alt sat sammen med genanvendte materialer, der giver dig bæredygtighed med ind i din træning. 100 procent genanvendt polyester er helt fri for ny plastik, som er vejen frem mod miljøforbedring. Og hvorfor ikke lade det starte på sportsbanen? Tag din favorit sports-BH indenunder din lilla crop top og hold styr på barmen. Tilsæt sportssokker, trusser og shorts. Så kan stafetten sættes i gang!