alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grøn · Afkortede toppe

 
[2]

Byd de farverige halvfemsere indenfor med korte grønne toppe

Fra træning og frokost med vennerne til afslapning på sofaen og en weekend ude i naturen. Tag din dag til næste niveau med de korte grønne toppe fra adidas. De grønne farver bringer ekstra kulør til dit outfit, og den korte silhuet giver dit look ekstra kant. For ekstra street style kan du vælge en top med de ikoniske 3-Stripes på ærmer eller bryst. De farverige prints og finurlige detaljer giver dig toppe, som spicer alle dine outfits op. Match dem med klassiske træningsbukser, dine yndlingsjeans eller træningsshorts.

Iøjefaldende colourblocking-effekt med en kort grøn top og kontrasterende underdel

Du går aldrig galt i byen med ekstra farver. Især din træningsgarderobe kan have godt af lidt flere farver, da det højner motivationen på de flade dage. Uanset om du øver din overgange til vinyasa flow, vil slå din PR i træningscenteret eller vil have ekstra kant til dit løbeoutfit, så er vores korte grønne toppe en sikker vinder. De tætte fits give dig en smuk silhuet, hvor de løse toppe giver dig en mere afslappet stil. Der er noget til alle dage og alle looks. De tætsiddende grønne toppe kan både bæres over en sports-bh eller bruges alene. Den svedabsorberende AEROREADY-teknologi sørger for, at du holder dig tør dagen lang - også under de helt hårde træninger.

Bæredygtighed er vejen frem

Hos adidas tager vi ansvar for vores produktion, og siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af genanvendte og bæredygtige materialer. Vi er også medlem af Better Cotton Initiative for at forbedre forholdende for bomuldsproducenterne og gøre produktionen af bomuld mere bæredygtig. På denne måde mindsker vi vores klimaaftryk og tilbyder dig lækre, slidstærke og holdbare toppe, som ikke bare er gode for din garderobe, men også den verden vi alle lever i.