alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

ZNE

 
[102]

Z.N.E.-KOLLEKTION

Start med fokus. Bryd forventningerne. Gå derfra med god energi. Z.N.E.-kollektionen leverer alsidighed fra start til slut.
Løb Grå adidas Z.N.E. 01 True Wireless høretelefonerLøb Grå adidas Z.N.E. 01 True Wireless høretelefoner

adidas Z.N.E. 01 True Wireless høretelefoner

Løb

1 / 3
Side:af 3

Z.N.E. – kom i det helt rette fokus inden kamp

Professionelle sportsfolk kender den. Den såkaldte "zone", der indkapsler fokus og koncentration, inden der skal præsteres på ypperste niveau. Som en del af Athletics-serien er Z.N.E. skabt til de ideelle performances. Zero Negative Energy, står det for. Der er brug for mindst mulige forstyrrelser, når din træning skal eskaleres. Perioden inden kampstart er essentiel før du kan peake maksimalt efterfølgende. Med adidas Z.N.E. er vejen til en drømmepræstation lagt. Siden den store opmærksomhed ved lanceringen i 2016, er der bygget yderligere lag på kollektionerne, så du altid er i dit es, inden det går løs. Med sportstøj fra Z.N.E. er der dømt unik sejrsrus året rundt. COLD.RDY og AEROREADY er to af hovedteknologierne, som holder dig henholdsvis varm og nedkølet. Begge med fugtabsorberende membraner som hovedelement for et tørt træningsmiljø.

adidas ZNE – starten på seriøs træning

Store sportsstjerner som Gareth Bale har siden lanceringen båret Z.N.E. frem på den internationale scene. Og hvad mere kan man ønske sig end sportstøj, der gør en forskel hos selv de allerbedste eliteatleter? Z.N.E. er din vej ind i en innovativ verden, hvor hvert et fokus er afgørende. Måske du allerede kender hættetrøjen, der vakte enorm glæde og stadig gør det. Nul negative forstyrrelser er essentielt før du går på banen. En specialdesignet hætte virker lyddæmpende og skærmer af visuelt, så du kan gå ind i dig selv. Indbyggede huller til høretelefoner gør blot dit fokus endnu mere intenst. Den mentale opladning bliver helt i top med Z.N.E. En serie, som også består af bukser, t-shirts, jakker og meget andet. Alt sammen designet i skarpe snit, der gør kollektionerne cool og street-smarte til hverdagsafslapning. Som en ekstra central detalje er bæredygtighed som altid vægtet højt hos adidas. Med genanvendte materialer som udgangspunkt for reducering af resurser og emissioner.