alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

ZNE · Bukser

 
[17]

adidas ZNE bukser til stunderne mellem kampe

I pauserne mellem kampe, hvor du mærker pulsen falde og suger træningen og begivenhederne til dig, har du brug for ekstra komfort. Kollektionen af adidas ZNE bukser er fremstillet i fugtafvisende materialer, som holder din krop varm og tør. Den bekvemme pasform og det lækre fit gør det nærmest umuligt at tage andet på igen. Man bliver helt afhængig af det høje komfortniveau. Vores AEROREADY-teknologi er fugtabsorberende, og modellerne med løst fit sidder perfekt omkring hofterne og sikrer optimal bevægelighed.

Ikonisk stil med adidas ZNE bukser

ZNE er til dig, som ikke vil gå på kompromis med komfort og stil. Det klassiske street style-snit kan sammensættes med vores ikoniske hættetrøjer, jumpers og T-shirts for et fuldendt look. Trefoil-logoet pryder alle bukserne og det klassiske 3-Stripes giver en cool kant til dit outfit. adidas ZNE tilbydes i afslappede farver med minimalistisk silhuet. Det føles ekstra godt at slappe af, når du samtidigt er med til at gøre noget godt. ZNE bukserne er fremstillet i genanvendte materialer, så vi sammen kan være med til at reducere jordens plastikaffald. Du understøtter ikke bare din krops bevægelser, men vores fælles bevægelse mod en mere bæredygtig fremtid.

Komfort, minimalisme og praktik i ét par bukser

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi har skabt bukser som både er behagelige, men som også har en klassisk og tidløs silhuet. De praktiske lommer gør det muligt at multitaske og have gang i mange tid på samme tid. Dele af kollektionen har dobbelte lommer, som når du åbne dem ovenfra fungerer som almindelige lommer. Åbner du dem derimod nedefra, øger de buksernes ventilation. Det ultrabløde dobbeltstrik gør det muligt for dig at lade op til næste kamp, og den justerbare elastiske talje kan tilpasses kroppens forskellige tilstande i løbet af dagen.