alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Y-3

 
[117]

Dyk ned i adidas og Yohji Yamamotos rebelske vision med Y-3's udtryksfulde sortiment af nøje designet tøj, accessories og sko.

Mænd Y-3 Orange Y-3 Qasa HighMænd Y-3 Orange Y-3 Qasa High

Y-3 Qasa High

Mænd Y-3

Y-3 Hvid Y-3 Shiku RunY-3 Hvid Y-3 Shiku Run

Y-3 Shiku Run

Y-3

Y-3 Running kasket
Y-3 Gazelle
Y-3 Gazelle
Y-3 Kaiwa
Y-3 Hokori II
Y-3 Classic Mock Neck trøje
Classic Henley
Classic Sport Uniform Cuffed cargobukser
Y-3 Classic tights
Y-3 Terrex Swift R3 GTX
Y-3 Sheer Leopard kjole
Classic Dorico Nylon Hooded trenchcoat
Y-3 Kaiwa
Y-3 Utility rygsæk
Y-3 Classic Weekender taske
Y-3 Sheer Leopard nederdel
Classic Wool Flannel Cuffed bukser
Y-3 Classic Knit Crew sweater
Y-3 Soccer Short Sleeve T-shirt
Y-3 Idoso Boost
Y-3 Logo bukser
Y-3 Logo bukser
Y-3 Soccer Short Sleeve T-shirt
Y-3 Classic Light Shell Hooded windbreaker
Y-3 Classic DWR Terry Utility bukser
Classic Light Shell Running bukser
Y-3 Classic Knit Base Layer Long Sleeve T-shirt
Y-3 Classic Liner Long parka
Y-3 sandaler
Y-3 Classic DWR Terry hættetrøje
Y-3 Classic Chest Logo T-shirt
Y-3 Qisan Cozy
Y-3 Classic Refined Wool skørt
Classic Tech Silk cargobukser
Y-3 Classic Coach jakke
Y-3 Football Long Sleeve T-shirt
Y-3 Classic bomberjakke
Y-3 Classic Logo Crew sweatshirt
Classic Refined Wool Cuffed træningsbukser
Classic Tech Silk cargobukser
Y-3 Hicho
Y-3 sandaler
Y-3 Classic Chest Logo Crew sweatshirt
1 / 3
Side:af 3

Y-3's seneste kollektion nyfortolker mærkets signaturkoder

adidas og Yohji Yamamoto fortsætter deres branchedefinerende partnerskab med et triumferende udvalg af dristigt sportstøj, nyfortolket med et markant avantgarde-perspektiv. I denne sæson sætter Y-3 et lys på sin mest ikoniske farve, der står i kontrast til den markante orange farve med sorte og neutrale paletter, samtidig med at den inkorporerer stemningsfulde referencer til en sportsgren med en uendelig indflydelse – fodbold.

Træd ind i adidas og Yohji Yamamotos fantastiske verden

Y-3 ser dynamisk på sin fortid for modigt at møde fremtiden og opfordrer dig til at genoverveje selve essensen af nutidigt design. Den seneste kollektion fra adidas og Yohji Yamamoto kombinerer en harmonisk kakofoni af kontraster – som kun Y-3 kan – med kontrastfarvede logoer, markante blokke og endda selvlysende orange farver.

Opdag en udfordrende, rebelsk ånd

Y-3's seneste kollektion nyfortolker sportskoderne og inviterer dig til at udforske en ny æra af design, uanset om det er nyfortolket af fodboldlogoer eller en underspillet sponsorgrafik. Et dynamisk udvalg af sko har noget for alle med nogle af brandets mest elskede silhuetter. Men frygt ikke, der er masser af nye features – Yohji Yamamotos kompromisløse avantgarde-perspektiv tager tidløse adidas-ikoner og nyfortolker dem til en hidtil uset fremtid.