alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Y-3-tøj

 
[208]
Y-3 Sort Y-3 bomberjakkeY-3 Sort Y-3 bomberjakke

Y-3 bomberjakke

Y-3

1 / 5
Side:af 5

Grib stilen i Y-3-tøj!

International sportsmode kalder på dig! Vores samarbejder med stjernedesignere viser noget af det, vi er aller bedst til: at forene avantgarde modetendenser med funktionalitet. Opdatér din garderobe med et orientalsk tvist. Yohji Yamamoto er manden, der integrerer japansk designæstetik og sender dig i spotlyset med karakter. Y-3-tøj er sportstøj til modehverdag med futuristiske linjer og snit spicet op med tidløse farver, der forener sportiness med formelle undertoner. Iklæd dig cargobukser og kassebukser med pressefolder til storbyens gåture, eller træk i en hættetrøje til den næste dansesession. Y-3-tøj griber nuet og fremtidens tanker – præcis som hos adidas, hvor vi er med på det nyeste. Nyd tøj i økologisk bomuld uden kemikalier med vores engagement i Better Cotton-initiativet, der arbejder for en forbedret global bomuldsproduktion med omtanke for miljøet. Kollektionerne med Y-3-tøj motiverer dig til at være fysisk og aktiv. Kom ud, nyd de lækre designs og få glæde af tøjets høje kvalitet!

Y-3 tøj: en smag af streetstyle og japanske stiltanker!

Det er mode udadtil og funktionalitet indadtil. Y-3-tøj lader dig varme op, træne og strække ud med komfort. De åndbare materialer lader sveden fordampe og holder dig tør, når du har brug for det. Elastiske taljer og justerbare snører sikrer dig den perfekte pasform, når det går løs med lav eller høj intensitet, mens praktiske lommer med kantbånd holder godt styr på de personlige ting. Y-3-tøj hylder oversize-stilen, der giver kroppen luft og plads til at være aktiv eller slappe af. Ydermere øger elastan de helt rette steder bevægelsesfriheden, når golfkøllen skal svinges, eller fitnesskroppen skal gennemarbejdes. Urbane miljøer eller ren natur? Du er som taget ud af et sportsmodeblad iklædt Y-3-tøj. Mere end syv årtiers sportserfaring kombineret med over fire årtiers tilstedeværelse på de internationale modescener. Nyd muligheden for at være aktiv i adidas x Yohji Yamamoto!