alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Supercourt

 
[1]

adidas Supercourt: fra tennisbanen til modeverdenen

Hos adidas er vi så privilegerede, at vi har et kæmpe arkiv at dykke ned i. Siden begyndelsen i 1949 har vores produkter betrådt alverdens globale underlag. Den populære adidas Supercourt er selvfølgelig også en del af vores kulturarvskollektioner. En ægte sneakers-klassiker, der aldrig går af mode. Med sit tidløse grundlook er den gået fra at være en tennissko med tilstedeværelse på de store courts – og til ligeledes at være et modehit. Der er over 50 år på bagen siden de første adidas Supercourt sko så dagens lys. I dag er serien naturligvis en del af Originals-linjen, som er lig med vintage-udtryk og det velkendte Trefoil-logo. Du kan også altid kende adidas Supercourt på de toplækre overdele i blødt læder, der både øger fleksibiliteten, og samtidig oser af kvalitet. Du bliver i den grad klar til at indtage tennisscenen og hverdagens terræn i et par hypede og allestedsværende adidas Supercourt.

Supercourt adidas – hele vejen til tops

Et klassisk tennislook i hvidt og en tur til Wimbledon? Eller noget sjovt og farverigt til hverdagsbrug. adidas Supercourt er garant for det hele. Farvepaletten rammer bredt og materialerne er i topkvalitet. 3-Stripes ses naturligvis tydeligt og genkendeligt langs siderne – formet som stiplede linjer med huller. Ydermere er de kraftige og slidstærke gummisåler markante hele vejen rundt med ekstra snudebeskyttelse og tydelige syninger. En moderne tidløs æstetik møder datidens retro-vibes. Græs, grus eller fritid. adidas Supercourt sætter standarden for alsidige og komfortable sportssko. Brug dem sammen med sportstøj, eller match med jeans, kjole eller habitbukser. Familiens yngste vil også elske skoene – ikke mindst takket være det praktiske velcroluk. Det bløde indgangsparti samt skoenes brede designs giver masser af plads til fødderne og fri bevægelighed. Så hop med på moden i et par af de legendariske sportssko til noget af det hele!