alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sko og støvler

 
[3383]

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
Ultraboost 4.0 DNA sko
Samba OG sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Forum Low sko
Run Falcon 2.0 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
Terrex Free Hiker GTX vandresko
Run 60s 2.0 sko
Terrex Free Hiker COLD.RDY vandrestøvler
Breaknet Plus sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
NMD_R1 Primeblue sko
Ultraboost 4.0 DNA sko
NMD_R1 sko
Ultraboost 5.0 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Supernova sko
Samba Vegan sko
NMD_R1 V3 sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Breaknet Plus sko
Run Falcon 2.0 sko
Advantage Base sko
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Daily 3.0 CLN Lifestyle Skateboarding Translucent Sidewall Clean Canvas Upper sko
Superstar sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Ultraboost 22 sko
NMD_R1 sko
Lite Racer Rebold sko
Tensaur Run sko
Adilette Aqua badesandaler
Adilette Comfort badesandaler
Run Falcon 2.0 TR sko
Ultraboost 22 sko
Advantage Base sko
Ultraboost 22 COLD.RDY 2.0 sko
Terrex Free Hiker GTX vandresko
FortaRun Elastic Lace Top Strap løbesko
Adilette Aqua badesandaler
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Grand Court Lifestyle Tennis Lace-Up sko

Sko og støvler er dit fodtøj til alle forhold

Aktiv til hverdag og i fritiden og aktiv til sport. Med det enorme udvalg af adidas sko bliver dine fødder klædt på til alle typer af sportsgrene. Uanset om du træner på hårdt halgulv, asfalt, græs, grus, sand eller endda i vand, så er adidas mærket, der dækker det hele. Her har du alle muligheder for at være aktiv hele året rundt – både ude og inde. Ud over alle de unikke specialmodeller finder du også tidsbegrænsede styles i de mange samarbejdskollektioner med sportsstjerner og professionelle designere.

Et skosortiment uden sidestykke

Er du typen, der også elsker et sporty sko-look til hverdag? Her er adidas sko også lige sagen. Det bugner nemlig med fritidssko, som sender dig moderigtig og komfortabel ud ad døren. Match et par af de fede sneakers med et par sportsbukser og top looket med en T-shirt eller hoodie. Fodbold, basketball, golf, tennis eller dine daglige workouts. adidas sko er et overflødighedshorn med fodtøj til alle de aktive timer. De er ikke blot trendy, men også spækket med innovative teknologier. Adiprene er en af dem, og den er kendt for sine stødabsorberende skummaterialer i hælpartiet. Boost er en anden meget anvendt teknologi i mange af skoene fra adidas. Her er sålerne designet, så de frigiver ekstra energi ved hvert et skridt.

Dine fødder fortjener det bedste

Teknologi, mode, funktionalitet og attitude. Sortimentet med adidas sko har det hele. Grønsvær, fitnesscenter, vandrestier eller swimmingpools. Hos adidas opfylder vi dine skobehov med stil og funktionalitet. Både amatører og professionelle nyder godt af den høje kvalitet – såvel i fritiden som til træning og konkurrencer. Dyk ned i Originals, Performance, Five Ten eller en hel fjerde linje med tilhørende underkategorier. Der er nok at vælge imellem til hele familien på alle niveauer. adidas sko er banebrydende designs med komfort. Her får du et ikonisk mærke med plads til både genkendelighed og avantgarde.