alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Røde fodboldstøvler

 
[1]

Spil som de professionelle i adidas røde fodboldstøvler

Med adidas får du ikke bare en fodboldsko. Du får årtiers moderne teknologier og tæt samarbejde med atleter i hvert eneste design. Hos adidas har vi en lang historie med fodboldens verden, og atleterne er dem som definerer vores stil og udviklingen af nye teknologier. Vores nyeste røde fodboldstøvler giver dig ikke bare støvler, som kommer i en iøjefaldende klassisk farve, nej, du får også optimal boldkontrol og ydersåle som sikre maksimalt greb om underlaget. Om du spiller på gaden, på græsset eller indendørs spiller ingen rolle. Vi har skabt fodboldsko til dig.

Definer din stil og dit spil i røde fodboldstøvler fra adidas

Dominér banen, og før dit hold til sejr. De rigtige fodboldsko er med til at definere din spillestil og performance. Først skal du gøre det klart, hvilket underlag du vil spille på. Alle vores røde fodboldsko kommer i versioner med og uden knopper. Vælg varianterne med knopper, hvis du spiller på blødt og fast underlag eller på kunstgræs. Versionerne med flad sål er bedst til indendørsbaner samt hårde og plane underlag. Vil du øge grebet under fødderne på indendørsbanen, så tilbydes nogle af vores røde fodboldsko med små knopper under den flade sål, så du kan optimere dit spil.

Find boldglæden frem i de små

Flere af vores modeller tilbydes også i juniorstørrelser. Der er ikke noget, som hedder, at man kan starte for tidligt. Boldglæden ligger allerede gemt i de små ben. Fodboldstøvler med Agility Mesh på oversiden giver et blødt feel og en sko, som smyger sig om din fod. Versioner med lav og slank silhuet giver en stabil platform og lader dig tage styringen over dit spil. Det er ikke snyd, det er bare skarpt design og en passion for fodbolden. Hop i dine fodboldstøvler fra adidas, og tag dit spil til næste niveau.