alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Sportsrygsække

 
[94]
1 / 2
Side:af 2

Pak bekymringerne ned i adidas sportsrygsække

adidas giver dig både mode og den funktionalitet som er nødvendig, for et aktivt menneske på farten. Vores sportsrygsække er bygget til træning, men passer også perfekt som skoletaske, weekendrygsæk eller bare som lækker hverdagstaske.Du er et menneske, som er svær at sætte i boks. Du er studerende. Du er eventyrer. Du er bevæger. Du er kreativ. Du er åben over for, hvad livet har til dig. Derfor, er vores sportsrygsække bygget med funktionalitet og mange funktioner.

Din nye sportsrygsæk skal kunne alt det, du kan

Din taske skal passe til alle facetter af dig. Find sportsrygsække her til alle aldre og behov. Med vores velkendte adidas-ikon, finder du din nye sportsrygsæk med et design som passer til din stil. Fra de minimalistiske, slanke silhuetter til farverige og rummelige rygsække. Skal du bruge rygsækken som hverdagstaske, har flere af vores rygsække laptop-lomme med ekstra padding, så du kan holde din elektronik sikker hele dagen. Vores sportsrygsække er vandafvisende, så du trygt kan bære dine ting med dig rundt hele dagen.

Fra skole til træning og en tur ud med vennerne

Få dig en ny og iøjenfaldende sportsrygsæk, så du kan vise dig fra din bedste og mest farverige side. Eller en klassisk sort rygsæk med 3-Stripes, for et minimalistisk og sporty look. Alle vores tasker er lavet i slidstærkt materiale. De har paddede og stødabsorberende skulderstropper, så du kan bære mere, uden at mærke tyngden presse på din skuldre. Vi har en sportsrygsæk til alle dage. Dem, hvor du skal nå det hele og dem, hvor du ikke skal nå noget, men vil pakke så du kan gribe alle livets muligheder. Der er plads til sportstøjet, weekendoppakningen eller udebanekampen. Vores tasker holder til hverdagens slid og er stilede nok, til alle begivenheder og situationer.