alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

adidas NMD udsalg

 
[128]
Originals Hvid NMD_R1 skoOriginals Hvid NMD_R1 sko

NMD_R1 sko

Originals

Mænd Originals Hvid NMD_R1Mænd Originals Hvid NMD_R1

NMD_R1

Mænd Originals

Originals Sort NMD_R1 V2 skoOriginals Sort NMD_R1 V2 sko

NMD_R1 V2 sko

Originals

1 / 3
Side:af 3

Udsalg af adidas NMD – ekstra energi til moderne nomader

Har du også svært ved at sidde stille i længere tid ad gangen? Bare rolig, du er langt fra den eneste med en stor appetit på livet. Så hvorfor ikke favne de ambitiøse fødder ved at forkæle dem med en energibombe af en sneaker designet til et liv i bevægelse? Udsalget af adidas NMD er go-to-skoene for den moderne nomade – og så er de endda på tilbud. Sæt farten op med en sneaker, som svarer aktivt igen. Boost er den spændstige og energireturnerende mellemsål, som giver dig lyst til at tage to skridt, hver gang du tager ét. Vægten er holdt i den lave ende af skalaen, så intet tynger på løbestierne eller gåturen. Lad der blot være fuld fart over feltet.

Oplev den perfekte første date med vores outlet med adidas NMD

Fra de lette, flyvende fornemmelser til de tætte og støttende. Dem får du rigeligt af med outlet med adidas’ NMD. Disse streetwear sneakers er udarbejdet med sømløs Primeknit, som kærligt omfavner foden og leverer komfort fra det øjeblik, du stikker i skoene. Glem alt om sko, der først skal gås til, inden de føles behagelige. Denne sneaker vil hurtigt gøre dit andet fodtøj grøn af misundelse. Det er jo ikke dens skyld, den er lavet med de nyeste teknologier.

Pust ud til træning, eller indtag gaden i en alsidig sneaker

Uanset hvor du bevæger dig hen, følger udsalget af adidas NMD lige i hælene på dig. Sammen kan I puste ud til dagens træning eller drible videre ned ad byens gader. Det er aldrig til at vide, hvad der venter dig af spændende oplevelser. Giv dig i kast med nye og ukendte gader i selskab med en alsidig og topmoderne sneaker. Trendsættende farver giver kant til hverdagens outfit, mens 3-Stripes langs siderne indskriver dig i adidas’ årelange historie. Moderne møder retro i disse afslappede sneakers på tilbud.