alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

NMD

 
[56]
NMD serierne er inspireret af 80’erne, vores storbyer, og de muligheder vi i dag har, med nye produktionsmetoder og materialer der var helt ukendte dengang. Dette giver stilen et friskt pift.
Originals Sort NMD_G1 skoOriginals Sort NMD_G1 sko

NMD_G1 sko

Originals

Mænd Originals Sort NMD_V3Mænd Originals Sort NMD_V3

NMD_V3

Mænd Originals

1 / 2
Side:af 2

En hyldest til fortiden med nye metoder

NMD er fremstillet med de meste avancerede teknikker og materialer vi har til rådighed nu, ligesom vi gjorde i 1980’erne. Her er sko fremstillet med genanvendt plastik, indsamlet omkring havene, eller overdele med det bevægelige PRIMEKNIT fra adidas. Vi bruger vores viden og udvikling til at skabe det bedste og mest behagelige for dine fødder, samtidigt med vi giver et kækt nik til fortiden. Kendte detaljer som adidas 3-Stripes og friske farver er noget du vil kunne genkende ved disse sko.

Et skridt frem, med et nostalgisk blik bagud

Her har hele familien mulighed for at nyde adidas sneakers, da adidas NMD passer både store og små. Vi har såler med de seneste teknologier til affjedring og støtte eller stødabsorbering, som for eksempel adidas Boost, samt skridsikre såler som sikrer et godt greb, inde og ude. Design- og formsproget bygger på de kendte trends fra 1980’erne, med den nyeste indmad, noget som kendetegner NMD sneakers. Lidt som sportsbiler, hvor det udvendige kan minde om noget kendt, men motoren er helt ny.

Nyd dine nye adidas NMD sneakers

NMD sneakers er fleksible og udvalget er ganske bredt, så du kan finde sko som er perfekte til sport, for eksempel til morgenens joggingtur, eller træning i fitnesscentret. Samtidigt kan de bruges til helt almindeligt hverdagsbrug og er behagelige, også i længere tid. Med til skoene følger en lille folder, hvor du kan læse mere om, hvordan du bedst vedligeholder dine sko. Typisk har de for eksempel ikke godt af at tørre for hurtigt, hvis de er blevet våde indeni.