alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

NMD sko

 
[94]
kollektion
Pris
359 kr. - 1.699 kr.
3591699
1 / 2
Side:af 2

NMD sko giver dig ægte 80’er tvist med nutid og futurisme

Er du oppe i alderen kan du sikkert genkende nogle af 80’ernes elementer på skoserien NMD. Vi har nemlig været i arkiverne for at se på datidens kreativiteter – dengang hvor der ikke var en computer til hjælp. Er du ung og frisk i dag, vil du også elske NMD, for skoene kigger ud i fremtiden. Her får du det bedste fra 80’ernes Originals karakteristika forenet med futuristiske elementer. NMD er en forkortelse for "Nomad" og du kan lige præcis konstant være på farten i nye terræner med et par af de overlækre sneakers på fødderne. Skoene er designet til at kunne indtage storbyens urbane betonjungle, så du kan navigere rundt med komfort og funktionalitet. Ingen detaljer på skoene er tilsat udelukkende som pynt, de har alle betydning og funktion. Det bløde hælparti samt blokkene langs sålerne sørger nemlig for ekstra støtte.

Hverdagssneakers med fart i

NMD skoene er skabt, så det ikke kun er de velkendte 3-Stripes, der løber med opmærksomheden. Skoenes detaljer, farver og silhuetter kan i sig selv ses på lang afstand. Alligevel ved du altid, at det er et par adidas sko, for stilen ser tilbage til kulturarven og forener den med skarpt svungne fremtidsindsigter. Alt det tekniske er naturligvis på plads og klar til at kræse for dine fødder. Veludviklede Boost-såler sørger for optimal energireturnering og stødabsorbering. Du kan forcere byens brosten og hvælvede underlag med sikkerhed og stabilitet. Primeknit-overdele topper NMD sko med de fleksible soklignende materialer, som sikrer pasform og fleksibilitet. Alt går op i en højere enhed, så du kan nyde en moderne hverdags-sneaker, som tager det bedste fra fortiden og bringer det ind i nutiden og fremtiden. NMD sko er altid fulde af liv og storby vibes – takket være de uendelige farvekombinationer. Her får du sko, som hele familien kan få glæde af, når hverdagens aktive gøremål skal nås.