alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Langærmede T-shirts til mænd

 
[87]
1 / 2
Side:af 2

Langærmede T-shirts til mænd: de perfekte hverdags- og sportstrøjer

Lange ærmer er lige sagen i Danmark, hvor solskin ikke er hverdagskost. Nutidens træningslooks med streetwear-attitude er den perfekte kombination af mode og sport. Langærmede T-shirts til mænd er trøjer, der går lige godt til træningstøj og jeans. Kreativ brug af logo, farver og prints understreger det modemæssige aspekt. Mens teknologiske egenskaber står for alt det tekniske og funktionelle. Vær aktiv i solen og lad UV-beskyttelse afvise de skarpe stråler. Når temperaturen på kroppen stiger, kan du forlade dig på AEROREADY, der med sin åndbare fordel, holder dig tør. Optimal muskelstøtte i en langærmet T-shirt til mænd. Det får du i en kompressionspasform, som tilmed forkorter restitutionstiden. Lad ingen årstid få dig ned med nakken. I kulde skal kroppen luftes og COLD.RDY tager sig af vinden. Så du kan holde varmen hele vejen rundt.

Langærmede T-shirts til herrer – kroppen har brug for dem

Bæredygtige materialer er vejen frem. Vi værner om dig og miljøet – også med en langærmet T-shirt til mænd, så emissioner og resurser kan reduceres. Fleksible stoffer er skabt til sport. De giver dig frihed til at sno dig om modstanderen på fodboldbanen, løfte vægte i fuld højde eller sprinte af sted på atletikbanen. Vintersport, cykling eller tennis. Alle sportsgrene har brug for langærmede T-shirts til mænd. De beskytter armene mod elementerne uden at hæmme dine udfoldelser. Sømløse konstruktioner kombineret med letvægtsmaterialer giver dig masser af komfort. Bær dine langærmede T-shirts til mænd for sig selv som baselayer. Eller kombinér med en træningsjakke på kølige dage. Hold fanen højt i et design med klub- eller landsholdslogo, så ingen er i tvivl om dine idoler. Smøg de lange ærmer op eller ned og bliv træningsklar på dit niveau. Trøjer med lange ærmer er din faste sportsoverdel til skole, fritid og sport.