alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Genbrugsmaterialer

 
[4940]
Pris
59 kr. - 5.299 kr.
595299

Med genbrugsmaterialer kan vi gøre en forskel

Polyester er godt for atleten men ikke godt for miljøet. Det er ikke bionedbrydeligt, og mikrofibre ledes ud i verdenshavene til skade for havets dyr. Det er et problem, som kommer til at have konsekvenser for vores børns fremtid. Men hvordan skal man vende strømmen? Vores løsning er innovation og samarbejde. Siden 2015 har vi samarbejdet med Parley for the Oceans, der indsamler plastikaffald, som adidas kan bruge som genbrugsmateriale i fremstillingen af tøj og sko. Siden da har vi skabt 24 millioner produkter med Parley Ocean Plastic-garn lavet af plastikaffald. Derved får vi ikke kun ryddet op i plastikaffaldet, der skæmmer klodens sandstrande, men vi får også brugt mindre af Jordens ressourcer til at fremstille nye materialer.

Kvaliteten i top og klimaaftrykket i bund med genbrugsmaterialer

Selvom vi ændrer på, hvor vores materialer kommer fra, er der stadigvæk den samme højtydende kvalitet. Vores produkter med genbrugsmaterialer er designet med teknologier som COLD.RDY, hvilket flytter sveden væk fra huden for at holde dig tør og varm, og AEROREADY, som holder dig tør og afkølet ved høje temperaturer. Du skal kunne præstere på højeste niveau, og samtidig kan du være med til at bane vejen for, hvordan vi kan værne om vores planet.

Et skridt i den rigtige retning

Der er stadigvæk lang vej at gå. Vi ved, at vi har bidraget til problemet, og derfor har vi også et ansvar for at sætte et eksempel og vise, hvordan det kan – og skal – gøres bedre. Derfor lover vi at reducere vores klimaaftryk med 30 % inden 2030 og være helt klimaneutrale i 2050. Al den polyester, vi bruger, skal være 100 % genanvendt polyester inden 2024. For vi ved, at vi kan gøre en forskel i menneskers liv og i fremtiden for planeten. Men vi må gøre det sammen.