alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

adidas NMD udsalg til kvinder

 
[33]

Udsalg af adidas NMD til kvinder er energibomben til dine eventyr

Du elsker at tanke op med nye oplevelser. På ferien flyver du afsted for at se hver en attraktion. I hverdagen står du gerne af bussen et stop før for at snuppe dig en ekstra spadseretur. Det er jo aldrig til at vide, hvad der venter dig lige om hjørnet. Og du skulle nødig gå glip af det, blot fordi du kørte hele vejen. Bevægelse er lig med oplevelser. Jo mere du rykker, jo større er chancen for at opleve noget nyt. Kan du nikke genkendende til det, er du havnet det rette sted. Udsalget af adidas NMD til kvinder er fodtøj skabt til den moderne nomade. Deraf navnet NMD. En spændstig Boost-mellemsål gør dig sprængfyldt af energi. For hvert skridt, du tager, frigiver tusindvis af små kapsler ny energi. Så fortsæt du bare. Verden venter, og du er klar til at indtage den.

Lev livet i en ægte nomadesko fra vores outlet med adidas NMD til kvinder

Fra de energireturnerende egenskaber til det sok-lignende fit. Outlettet med adidas NMD til kvinder har det hele og holder trods tilbud og rabatter ikke igen med at kombinere de bedste af adidas’ teknologier. Overdelens tætvævede masker omfavner foden på sublim vis og efterlader dig med lige netop den pasform og støtte, du har brug for, når der skal fart på. Skru op for tempoet under dagens løbetur, eller gå til verdens ende i en streetsko, som harmonerer med både træning og bybillede. Gaderne venter på, at du gør dem usikre med din selvsikre gang og attitude. Udsalget af adidas NMD til kvinder favner det vovede. Det modige. Det grænseløse. Så du kan leve et liv uden hæmninger i en trendy nomadesko, der favner hele farvepaletten. Striber i alle farver løber langs siderne og fortæller på diskret vis, at du er iklædt en ægte trendsætter fra adidas.