alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

NMD til damer

 
[74]
1 / 2
Side:af 2

Energireturnerende adidas NMD til damer bringer nomaden frem i dig

Find din indre nomade frem, og lev livet vovet og fuldt ud. adidas NMD dame er skabt til den aktive kvinde, der lever et kompromisløst liv på farten. Et liv fuld af bevægelse og alsidigt indhold. Forkæl skohylden med en klassisk sneaker, der forener det skelsættende retrolook med markedets nyeste teknologier. Resultatet er et par NMD til damer, der fragter dig gennem livet på komfortabel vis med sine støddæmpende egenskaber. Spændstig Boost er den gavmilde og kontroversielle mellemsål, der returnerer energi i takt med, at du bruger den på din vej og færden. For hvert skridt, du tager, får du energi leveret tilbage. Nu er der intet, der holder dig tilbage. Livet kan bare komme an.

Begiv dig ud på nye eventyr med NMD til damer der støtter og låser fast

Dyrk de bløde, støttende fornemmelser, når du begiver dig afsted på nye eventyr i by eller natur. Komfort taget til et nyt og skelsættende niveau med adidas NMD til damer tilsat sømløs og fastlåsende Primeknit. De innovative konstruktioner i et giver et sok-lignende fit, så dine NMD til kvinder svøber sig om din fod på behagelig og strækbar vis. Foden låses fast, så den bliver, hvor den skal. Begiv dig ind i en verden af fodtøj bygget til den moderne nomade.

Tag det rå streetlook med dig over alt med adidas NMD til kvinder

Giv dine favoritjeans nye ben at gå på med et par trendsættende adidas NMD til damer i street og strømlinede designs. Fodtøjet løfter og fuldender med sine lige snit og elegante ydre. Det simple streetappeal gør sig godt til garderobens mange dele og du får alsidigt fodtøj, der trofast følger dig uanset, hvad dagen byder på. De urbane adidas NMD til damer vil med garanti vende blikke. Lad dem blot kigge. Ny selvtillid følger med dig i hvert enkelt skridt.