alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon i hvid

 
[2]
Kvinder Originals Hvid Falcon skoKvinder Originals Hvid Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

adidas Falcon i hvid er vejen til et robust look

Alle piger og kvinder skal se med nu. I er nemlig inviteret ind i en eksklusiv klub med sko kun til jer. Falcon-serien er ungdommens cool sneakers, som afspejler den populære dad shoes-tendens. Inspiration fra 90’erne give flashbacks til datidens rå og sporty fodtøj. adidas Falcon i hvid er den perfekte sammensmeltning af chunky trainers og den rene og tidløse farve, hvid. Farven lyser op med friskhed og alsidighed. Match dine adidas Falcon i hvid med kjoler og nederdele eller bukser og shorts. Du er garanteret den fedeste platform på dine fødder, så du altid er i ét med underlaget. Det innovative Torsion System i sålerne skaber stabilitet og automatisk tilpasning – uanset hvor du træder. Lad de fede sko danne rammen om et klassisk hvidt look, eller brug farver til at skabe kontraster i dit sportsoutfit.

adidas Falcon i hvid: et tilbageblik til 1990’erne

Storm fremad i verden iklædt adidas Falcon i hvid. Det rebelske udtryk får dig fremad i livet med en attitude, der holdes oppe af sålerne. De er brede og kraftfulde. Chunky på alle ledder og kanter, så du med fylde og tyngde kan dyrke sport, eller dyrke hverdagens hyggestunder med venner og veninder. En bred pasform giver fødderne plads til at bevæge sig optimalt. Overdele i mesh og ruskind er designet til at kunne holde dine fødder ventilerede. Helt perfekt, når du er aktiv og fødderne sveder under sport. adidas Falcon i hvid er kendetegnet ved den helt hvide tone. Er du vild med kulører kan du til hver en tid sætte fødderne i et par hvide designs med farverige detaljer – dog netop altid med hvid, som den bærende farve. Selvom skoene er chunky sørger letvægts EVA-mellemsåler for, at skoene er nemme og behagelige at gå i.