alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Vinterhandsker

 
[3]

På tur i alt slags vejr med varme beskyttende vinterhandsker

Kolde fingre og fødder er en hæmsko for enhver udfoldelse under åben himmel. Når kroppens essentielle dele er kolde, er det svært at få dem til at samarbejde. Lad adidas hjælpe dig på vej i kampen mod kolde hænder og truende temperaturer med de mange beskyttende og isolerende vinterhandsker fremstillet af solide kvalitetsmaterialer som polyester, polyakryl og elastan. Indvendig foring og varm fleece er din ultimative ven og beskyttelse mod de kolde temperaturer. Vinterhandsker tilsat isolerende funktioner og design bringer varme og velvære til selv de lange distancer i cykelsadlen og til fods. For uovertruffen komfort i hverdagen og dens vekslende indhold. Nu er der ingen grund til at forblive indendøre, når vejrudsigten truer med regn, sne eller slud. Vi gør dig klar til alt slags vejr. Bliv en aktiv del af bevægelsen, der gør sport og intens udfoldelse til en naturlig del af hverdagen.

Specialdesignede adidas vinterhandsker bringer komfort og pasform til hverdagen

Onesize gør det ligetil at vælge vinterhandsker til årets kolde måneder. Sublim pasform og komfort, uanset formen på din hånd og længden af dine fingre. De specialdesignede adidas vinterhandsker smyger sig om dine hænder og giver fri og fuld bevægelighed til fingre og håndled. Det betyder et godt greb om cyklens styr og taskens remmer. Lette designs og reduceret vægt giver fuld føling, så du ikke er tvivl, om hvad du griber om i tasken. Det mens gode opslag giver mulighed for at tilpasse vinterhandsken overtøjet og dine behov. Med 3-Stripes og moderigtige farver får du vinterhandsker, der dyrker det trendsættende i lige så høj grad som det funktionelle. Kombiner dine strømlinede og moderne adidas vinterhandsker med garderobens overtøj. Anvendelsesmulighederne er uendelige med det alsidige og sporty appeal. For et liv i bevægelse. Ingen hindringer. Ingen begrænsninger.