alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Handsker

 
[42]
Fodbold Blå PRED GL LGEFodbold Blå PRED GL LGE

PRED GL LGE

Fodbold

Originals Flerfarvet HandskerOriginals Flerfarvet Handsker

Handsker

Originals

Fodbold Hvid COPA GL CLB JFodbold Hvid COPA GL CLB J

COPA GL CLB J

Fodbold

Fodbold Hvid COPA GL LGEFodbold Hvid COPA GL LGE

COPA GL LGE

Fodbold

Handsker til sport på alle årstider

Når modstanderen nærmere sig og målet skal vogtes. Når det er tid til at tage hånd om dit territorium og bevare dit holds førende position. Ingen tøven. Fuldt fokus på spillet. Kun udstyr, der understøtter dit game. adidas har din ryg, når det spidser til i kampen og for alvor gælder. Vores mange handsker er sammensat af kraftige latex-håndflader, håndryg i strik og elastiske håndled, der giver optimal pasform og støtte. Tilsæt det maksimalt greb og stødabsorbering, og resultatet er, at du er i trygge hænder med vores store udvalg af handsker. Nu kan du koncentrere dig fuldt ud om den afgørende kamp.  

En sublim makker til de næste mange vigtige kampe 

Gode handsker er ikke til at spøge med som målmand. Kraftfulde skud og afvigende manøvre er en fast del af spillet. Komfort, pasform og funktionalitet bør være i højsædet, når det nye par skal findes. Demonskin giver dig skridsikre håndrygge, mens negative-cut giver dig en handske, der omfavner dine håndled på perfekt vis. Dit greb om bolden forbliver fast, mens afleveringer til holdkammeraterne er hjulpet sublimt på vej. Støddæmpende effekter sørger for, at kraftige skud på mål kan afværges uden smertefulde konsekvenser. adidas klæder dig på, når det igen er tid til at indtage målet og den næste vigtige kamp fløjtes i gang.

Fuldend din spilleuniform med et par handsker fra adidas

Imponerende farver og moderigtige designs tilføjer stil til din spilleuniform. Vovede mønstre giver kant. Kraftig turkis, skrigorange eller dybrød til målmanden, der ikke holder sig tilbage. Grafiske mønstre, der fremhæver kontrast. Hvilke farver eller mønstre skal have lov at løfte din uniform til nye højder? Modeller i klassiske farver til målmanden, der giver sig fuldt ud. Bomuldshandsker eller uldhandsker i dæmpede farver er også en mulighed. Du vælger, om fingrene skal have luft eller dækkes til af hele handsken.