alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Graviditets T-shirts

 
[5]

Graviditets T-shirts: når mødrekroppen skal have det behageligt

Udvikling og forandring på krop og sjæl. Graviditet er en spændende tid i livet, hvor det er vigtigt at være ekstra god ved dig selv og have øje for dine behov. I takt med at maven vokser, vokser også behovet for nye tøjdele til hjemmets garderobe. Med graviditets-T-shirts fra adidas får du komfortable og løstsiddende overdele i et væld af motiver og farver produceret på baggrund af høje etiske standarder. Miljø og fabrikanter beskyttes af Better Cotton-initiativet, mens brug af genavendt polyester ligeledes bidrager til at værne om vores dyrebare planet. Altså ingen grund til at gå på kompromis med hverken udseende eller produktionsmetoder, når du søger nye graviditets-T-shirts til din garderobe. Flere graviditets-T-shirts er udformet på baggrund af AEROREADY. Teknologien sørger for fugtabsorbering, så du holdes tør og nedkølet – også når der skrues op for aktivitetsniveauet, eller årstidernes skiften skruer op for temperaturene.      

Skab nye dimensioner med graviditets T-shirts fra adidas 

En god overdel kan løfte ethvert outfit til nye dimensioner. Kombiner din favorit graviditets-T-shirt med et par simple jeans, et par klassiske sorte bukser eller en feminin nederdel, og du er klar til at indtage gader og stræder med stil og elegance. De fikse lange toppe, oversize T-shirts og sporty kjoler lader dig kvitte underdelen, så benene kan få luft og lys på varme, solrige dage. En aktiv dag i fitnesscentret eller parken. Ingen problemer. Sammensæt din graviditets-T-shirt med et par behagelige tights eller løse shorts, og du er parat til dagens sportslige udfoldelser. Det varierede udvalg af graviditets-T-shirts giver dig rig mulighed for at lege med dit udtryk og finde frem din personlige stil. De moderigtige farver og designs puster liv i dit look, mens de velkendte 3-Stripes indskriver dig i en legendarisk historie. Siden 1949 har adidas leveret kvalitetsprodukter til folket, og de mange graviditets-T-shirts er ingen undtagelse.