alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Kommer snart: Graviditetstøj

 
[209]

Glæd dig til ventetøj fra adidas – fås snart på adidas.dk Udforsk sporty looks, og hold dig aktiv under graviditeten, eller slap af derhjemme i komfort og stil.

1 / 5
Side:af 5

Sporty og velklædt under din graviditet

Forkæl dig selv i en spændende tid. Kollektionen fra adidas er til dig, der ikke vil gå på kompromis med komfort og udseende. Kvalitetsbevidst graviditetstøj til graviditet er tøj der sidder og føles godt. Behagelige hættetrøjer med løse snit. Bløde, lette joggingbukser med perfekt pasform. Stilfulde jakker, der fuldender dit udtryk. Praktiske T-shirts i livlige farver, der fanger tidens ånd og tilfører dig et skarpt og sporty look. Better Cotton-initiativet (BCI) giver dig bomuld, der ikke bare føles godt, det er også bedre for for miljøet og producenterne bag. Giv dig hen til de nyeste tendenser. Alt hvad du har brug for under og efter graviditeten samlet et sted. 

Graviditetsmode til alle anledninger 

Graviditet og barsel er en begivenhedsrig epoke. Et nyt kapitel begynder fyldt med nye oplevelser og glæder. En rejse er gået i gang. Store ændringer er lige om hjørnet. Også ændringer i forhold til din krop. Maven tager form. En lille ny er på vej indeni. Omfavn forandringerne og vær god ved dig selv. Med det varierede udvalg af graviditetstøj og mode til vordende og nybagte mødre gør vi det let for dig at klæde dig til hver en lejlighed. En aktiv dag i fitnesscentret. En hyggelig dag på sofaen. En shoppetur med vennerne. adidas tilbyder innoverende tøjdele til alle anledninger. 

Aktivt træningstøj til gravide 

Det er vigtigt at holde din krop i gang. Også når du er gravid. Motion skaber velvære. Ingen overdrivelse og opslidende anstrengelser. Fokus på balance. Lyt til din krop i forandring og tilpas dit aktivitetsniveau derefter. Øg din velvære med adidas træningstøj til gravide. Træk en blød hættetrøje over hovedet. Ifør dig et par komfortable joggingbukser. Nu er du klar til en blid løbetur, en gang healende yoga eller en god spadseretur i det grønne. Retro og moderne look tilsat funktionalitet og komfort, så du kan yde dit bedste og kontinuerligt føle dig tilpas. Graviditetstøj til graviditet, hvor der er tænkt på detaljen. Intet er overladt til tilfældighederne. Ingen buksekanter eller mavestykker, der strammer ubekvemt. Nøgleordene er velvære og behagelige snit tilført chikke farver.