alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grå nederdele

 
[5]
Kvinder Originals Grå Smocked Stripe kjoleKvinder Originals Grå Smocked Stripe kjole

Smocked Stripe kjole

Kvinder Originals

Træd ud i verden med selvsikkerhed i grå nederdele fra adidas

En nederdel eller kjole behøver ikke betyde, at du skal gå på kompromis med komforten. Vores grå nederdele til golf og tennis har indbyggede shorts, så du kan bevæge dig frit. De grå hverdagskjoler og nederdele har feminine detaljer kombineret med adidas sporty stil og bevægelighed. Den grå nederdel kan passes ind i alle garderober. Det er den perfekte basis genstand, som let kan dresses både op og ned. Ligegyldigt hvilken smag du har, kan nederdelen give dit look et komfortabelt, sporty og feminint touch. Den plisserede tennis nederdel giver bevægelse og leg og sat sammen med adidas sneakers, får du et street lækkert look, som passer til alle hverdagens små og store gøremål.

adidas grå nederdele er skabt til bevægelse

Du skal bare holde fokus på bolden. Vores grå nederdele til tennis er lavet i elastiske materialer, med brede kanter i taljen for øget fleksibilitet og bevægelse. Vores åndbare og svedtransporterende stof holder dig tør, selv under de hede kampe i solen. De ekstra lommer bagpå holder bolde og materialerne beskytter dig mod solens farlige UV stråler. Fra de løse til de tætsiddende, vores grå nederdele er den perfekte tilføjelse til din basisgarderobe. Det er nemt at skabe et ready-to-wear look, som både er komfortabelt og moderne. Du kan vise de ikoniske 3-Stripes frem på nederdele lavet i blød, bomuldsjersey. Du kan nemt sætte det sammen med adidas blomstrede T-shirts med spændende prints, hvis du ønsker et mere iøjenfaldende look. Vil du holde fast i den minimalistiske stil, kan de nemt sættes sammen med både hættetrøjer og klassiske T-shirts med adidas logo på brystet. Siden 2021 har halvdelen af adidas kollektioner været lavet af bæredygtigt materiale. Vores polyester kommer fra genanvendte plasticflasker samlet op ved havkanten. Vi vil ikke gå på kompromis med hverken stil eller klimaaftryk.