alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Kjoler og nederdele

 
[151]
Kjole
Love Unites Doodle T-shirt-kjole
Club Tennis Pleated skørt
Crew Plus Size kjole
Adicolor Neuclassics Tee kjole
adidas Originals x André Saraiva T-shirt-kjole
Marimekko Run Icon 3-Stripes kjole
Adicolor Classics skørt
Adicolor Classics Plus size T-shirt-kjole
Frill kjole
Club Tennis skørt
Adicolor kjole
Tennis Match skørt
Adicolor Classics Tee kjole
Rib kjole
T-shirt-kjole
Adicolor Neuclassics Tee kjole
Always Original Laced Plus Size T-shirt-kjole
adidas x Disney Daisy Duck kjole
Tennis Y-kjole
Tennis Match skørt
Skater kjole
Rib kjole
Club Tennis Pleated skørt
Always Original Laced Strap kjole
Always Original Laced Strap kjole
Tennis Match skørt
Crew kjole
Warp Knit Golf kjole
Always Original Laced T-shirt-kjole
Go-To Golf kjole
Thebe Magugu T-shirt-kjole
Frill skort
Always Original Laced T-shirt-kjole
Tennis Pop-Up kjole
Tennis Match skørt
Marimekko kjole
Thebe Magugu Plus Size T-shirt-kjole
Binding Details miniskørt
Club nederdel
Allover Print tankkjole
Club Tennis skørt
Frill skort
1 / 4
Side:af 4

Kjoler og nederdele gør sommeren endnu bedre

Friske sportsentusiaster derude – se med her! Hvis I er interesseret i sportstøj i feminine snit, så er nederdele og kjoler fra adidas lige sagen. Det fede ved kjolerne er, at de kan bruges til så meget. Sport, afslapning, fritid, ferier og hverdag. Sportskjoler er til brug alle døgnets aktive timer. Hos adidas samarbejder vi med mange forskellige stjernedesignere, så eliteatleter kan være velklædt på de største scener. Du kan naturligvis blive mere end velklædt. Takket være innovative teknologier bliver du nemlig også komfortabelt klædt på. AEROREADY sørger for fugtabsorbering, så tekstilerne ikke bliver tunge og våde. Alt dette kombineret med lette og luftige designs gør dig sportsklar på selv de varmeste sommerdage. Nederdele og kjoler giver dig mulighed for at træne ude og inde – eller blot nyde nogle sociale sammenkomster i et moderigtigt sportslook.

Silkebløde kjoler til mange formål

Det er ikke kun på sportsbanen, at adidas klæder dig sporty og feminint på. Også uden for banen kan du få glæde af de skønne farver og former. Ture til stranden eller hænge ud med vennerne i byen nydes bedst i en komfortabel kjole med elasticitet. Skal der et ekstra tvist på looket, så gå efter en off-shoulder model, eller hvad med et fikst mini-skørt. Nederdele er også et oplagt valg. Selvom de er lange, er de stadig dejligt fleksible og komforten er dermed i højsædet. De mange fritidskjoler sender dig behageligt afsted til alle sommerens arrangementer. Står der sport på programmet, så hop i en tenniskjole eller en golfnederdel. Der er altid tænkt på de specifikke sportsgrene med detaljer som sideslidser, Y-formet rygudskæring og meget andet, der giver plads til slag og swing. Hos adidas skal du ikke vælge mellem stil og komfort – du får nemlig begge dele. Læg dertil et øget fokus på genanvendelighed. Ikke mindst i form af Better Cotton-initiativet, der gør bomuldsdyrkning bedre, men også i form af genanvendt polyester og nylon.