alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Kjoler og nederdele

 
[174]
1 / 4
Side:af 4

Kjoler og nederdele gør sommeren endnu bedre

Friske sportsentusiaster derude – se med her! Hvis I er interesseret i sportstøj i feminine snit, så er nederdele og kjoler fra adidas lige sagen. Det fede ved kjolerne er, at de kan bruges til så meget. Sport, afslapning, fritid, ferier og hverdag. Sportskjoler er til brug alle døgnets aktive timer. Hos adidas samarbejder vi med mange forskellige stjernedesignere, så eliteatleter kan være velklædt på de største scener. Du kan naturligvis blive mere end velklædt. Takket være innovative teknologier bliver du nemlig også komfortabelt klædt på. AEROREADY sørger for fugtabsorbering, så tekstilerne ikke bliver tunge og våde. Alt dette kombineret med lette og luftige designs gør dig sportsklar på selv de varmeste sommerdage. Nederdele og kjoler giver dig mulighed for at træne ude og inde – eller blot nyde nogle sociale sammenkomster i et moderigtigt sportslook.

Silkebløde kjoler til mange formål

Det er ikke kun på sportsbanen, at adidas klæder dig sporty og feminint på. Også uden for banen kan du få glæde af de skønne farver og former. Ture til stranden eller hænge ud med vennerne i byen nydes bedst i en komfortabel kjole med elasticitet. Skal der et ekstra tvist på looket, så gå efter en off-shoulder model, eller hvad med et fikst mini-skørt. Nederdele er også et oplagt valg. Selvom de er lange, er de stadig dejligt fleksible og komforten er dermed i højsædet. De mange fritidskjoler sender dig behageligt afsted til alle sommerens arrangementer. Står der sport på programmet, så hop i en tenniskjole eller en golfnederdel. Der er altid tænkt på de specifikke sportsgrene med detaljer som sideslidser, Y-formet rygudskæring og meget andet, der giver plads til slag og swing. Hos adidas skal du ikke vælge mellem stil og komfort – du får nemlig begge dele. Læg dertil et øget fokus på genanvendelighed. Ikke mindst i form af Better Cotton-initiativet, der gør bomuldsdyrkning bedre, men også i form af genanvendt polyester og nylon.