alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Dunjakker · Letvægt

 
[69]
1 / 2
Side:af 2

Lette dunjakker: fjerlette designs, der ikke sænker din performance

Overtøj i tunge materialer med ekstra tyngde fra regn. Den byrde kan du undgå, når du er aktiv udendørs. Kast dig i stedet over lette dunjakker, der rammer plet på alle parametre. Du bliver flyvende i letvægtsdunjakker, som er foret med andedun og -fjer. Nyd at kunne bevæge dig uhindret i helt naturlige materialer, som er vant til at modstå vilde minusgrader. Det betyder mere sportsfrihed til dig, så du kan røre kroppen året rundt. Brug også dine fyldige og fluffy dunjakker til alt mulig andet, men du kan for alvor få glæde af disse lette dunjakker, når der for skal dyrkes sport. De tætsiddende designs lader dig rotere problemfrit med overkroppen. Perfekt til golf, sejlads eller kraftfulde swing med ketsjeren. De isolerende dun holder vinden på afstand, mens de vandafvisende overflader får dig tør gennem dine anstrengelser.

Lette dunjakker – sportsovertøj som også overkommer hverdagens gøremål

Fremragende fyldkraft betyder uovertruffen isolering uden at veje alverdens. Vores effektive Conextbaffles-dunkonstruktioner sørger for en ekstra vandafvisende belægning, så du heller ikke skal frygte større byger. Naturligt dunfyld kombineret med 100 procent genanvendt polyester. Så bliver det ikke bedre. Udfold dig i en af de lette dunjakker og nyd resursereducering samt masser af omtanke for miljøet. Husk musikken til dine sportsaktiviteter. Praktiske medieudgange giver plads til dine høretelefoner, mens masser af lommer giver dig ubegrænset opbevaring. Du behøver ikke altid at slæbe hue og halstørklæde med. Drag i stedet fordel af funktionaliteten og detaljerne på disse letvægtsdunjakker. Træk hætten op ved behov, og brug de effektive høje kraver med ventilationsjustering. Sport og hverdag har aldrig været lettere at komme igennem takket være atletiske dunjakker. De tilbydes i et bredt farvespektrum med opsigtsvækkende syninger med specielle dunkamre samt med alt fra cropped effekt til glitrende nylon. Der er en grund til, at lette dunjakker er kendt for at forene fashion og funktion.