alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Dunjakker

 
[85]
Y-3 Sort Y-3 Puffer jakkeY-3 Sort Y-3 Puffer jakke

Y-3 Puffer jakke

Y-3

1 / 2
Side:af 2

Dunjakker er helårsjakker med det blødeste fyld

Du kender naturmaterialerne fra hovedpuder, dyner og soveposer. Dun er klassisk fyld til mange ting. Naturligvis også til dunjakker, så du kan afvise kulden. Fordelene ved dyrelivets anatomi integreres i menneskets hverdag. Til sport eller hverdag. Dunjakker er dit effektive skjold mod elementerne, så du kan opholde dig udendørs med komfort. De bløde og isolerende dun er pakket ind i kamre for at skabe den mest optimale isolering. Hos adidas bruger vi de stabile Conextbaffles-dunkamre, der er vævet ind i materialerne, og forbundet uden ekstra syninger. Det betyder bedre vind- og vandafvisning, så du opretholder et tørt og varmt kropsmiljø. Det er slut med at stå og dirre på stadion, eller mærke vinden suse mod brystet på en gåtur. Dunjakker redder dagen til både hverdag og sport, så du er beskyttet mod nedbør og blæst.

Fjerlet overtøj med beskyttelse

Det er ikke vægten, der er afgørende for beskyttelsen. Dunjakker er nemlig meget lette, men fyldmaterialerne holder alle årstiderne fra døren. Letheden har yderligere den fordel, at jakkerne er nemme at pakke sammen, hvis solen pludselig titter frem. Nogle af jakkerne kan endda pakkes ned i egen jakkelomme. Dunjakker er blevet kult til både sport og i hverdagen. De er forfriskende og sporty takket være en bred farvepalet samt de rumagtige og futuristiske stilarter. Detaljer som høj krave og hætte er ofte en del af jakkernes designs, så du kan skærme helt af for blæst og kulde. Der er også tænkt på nutidens digitale tidsalder med medielommer, så dine ledninger ikke kommer i vejen. adidas har fokus på planetens resurser og emissioner, hvilket betyder genanvendte materialer. Dermed kan du gå direkte fra banen til gaden med omtanke for os alle. Dunjakker er alsidige og bæres af træneren på sidelinjen, fashionistaen på den røde løber, teenagers der hænger ud i byen, naboens hundelufter og alle mulige andre. Det er hvermandseje og man forstår hvorfor. Beskyttelsen, designet og komforten er nemlig i top!