alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Brune tasker

 
[6]

Brune tasker: tager sig af dine ejendele med stil

Du tænker måske 70’er farve og retro. Brun har altid delt vandene. Enten er det lige din farve, eller også vil du aldrig gå med den. Brune tasker fra adidas er dog en øjenåbner for alle. En brun nuance, du måske ikke lige har tænkt over før, eller som du ellers ikke er stødt på. Brune tasker spænder vidt. Alle toner er yderst appetitlige. Lige fra mørk chokolade og over til karrybrun og alt midt i mellem. Drag afsted med brune tasker og få glæde af bæredygtighed på samme tid. Genanvendte materialer sætter fokus på miljøet med reducering af emissioner og resurser. Klar til skolestart eller ugens sportsgrene. Brune tasker opbevarer alle dine ting med struktur. Ruminddeling lader dig adskille tingene fra hinanden. Laptop-lomme, lynlåslommer til opbevaring af nøgler og smartphone samt net til drikkedunk. Du kommer ikke til at lade noget af det nødvendige blive hjemme.

Brune tasker – en varm og jordnær farve til dit habengut

Et kort ærinde i ungdomsklubben, weekendturneringer med sportsklubben eller de daglige træningssessioner. Brune tasker imødekommer dine pakkebehov. Funktionalitet og mode mødes på midten. Brug din lille skuldertaske til petanque kugler, eller hav den med i kabinen på din flyvetur. Store sportstasker lader dig medbringe alt dit udstyr. Tag dem også med på rejser, hvor bløde puder på stropperne holder komforten intakt. Strandtur eller et smut i svømmehallen. Brune tasker med vandafvisning sidder lige i skabet. Også til dine ture frem og tilbage fra sportshallen i regnvejr. Om livet, over skulderen eller brystkassen, på ryggen eller i hånden. Justerbare remme og åndbare rygstykker højner komforten maksimalt. Så du aldrig bliver træt i kroppen af at bære brune tasker. Til træning eller livsstil. Brun er den sikre farve, der siger alt om dit unikke tonevalg.