alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Bomberjakker til damer

 
[2]
Pris
1,599 kr. - 1,599 kr.
1599

Slå dig løs i bomberjakker til damer

Når du skal ud og mødes med vennerne. Når du skal til og fra træningscentret. Når du skal varme op på en udendørsbane. Når du har hyggetøjet på og bare lige skal i kiosken. Der er mange gode grunde til at have en bomberjakke til damer, og hvis du selv ejer en, så kender du dem sikkert alle sammen. Hvis du ikke har haft fornøjelsen endnu, så er du landet det helt rigtige sted. Velkommen!

En bomberjakke til damer er det ekstralag, du mangler i garderoben

Har du nogensinde stået i det outfit-dilemma, når du skal ud ad døren, at det er for koldt til kun en top men for varmt til en ordentlig jakke? Det problem kan bomberjakkens unikke design løse. Jakken udfylder det hul, der er mellem en vinterjakke og et mellemlag såsom en trøje eller hoodie. Den har et look som en sporty jakke med komfort som en trøje og er perfekt til friske forårsmorgener og sommeraftener. Bomberjakkens sporty design gør også, at den giver dig masser af bevægelsesfrihed, når du skal være aktiv.

En stilsikker udstråling med en bomberjakke

Bomberjakken til damer udstråler ukuelig selvsikkerhed og en rebelsk attitude. Ligesom du selv gør. Her på siden kan du finde forskellige design, der kan pifte din hverdagsgarderobe op. Der er et hav af forskellige mønstre, farver og materialer at vælge imellem alt efter, hvad du har behov for. Bomberjakkens alsidige design gør, at du kan finde en til enhver lejlighed. Mangler du en fin jakke i sarte materialer, der passer til en elegant kjole til en aften ude i byen? Eller har du brug for et praktisk ekstralag med slidstærkt stof, der kan holde vind og regn ude, når du spiller basket udenfor? Det og meget mere kan du finde lige her.